Novibet: Τους τελειώνει και πληρώνει ΑΕΚάρα!

Novibet: Τους τελειώνει και πληρώνει ΑΕΚάρα!

Μεγάλο ντέρμπι και σπουδαία ευκαιρία για την ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης» (21:00) ψάχνοντας διπλό τίτλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλο ντέρμπι και σπουδαία ευκαιρία για την ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης» (21:00) ψάχνοντας διπλό τίτλου!

Μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, που συνοδεύτηκε με συνολικό σκορ 4-2 επί του Ολυμπιακού στα ημιτελικά, η ΑΕΚ επιστρέφει σε ρυθμούς Playoffs με ξεκάθαρους στόχους. Οι τρεις συνεχόμενες νίκες (κόντρα σε ΠΑΟΚ, Βόλο, Άρη) έφεραν την – αήττητη στα πλέι οφ – ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (69β.) και οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν ότι έχουν τον έλεγχο στη μάχη του τίτλου.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ΑΕΚ είναι ανώτερη ποδοσφαιρικά από τον Ολυμπιακό και οι δύο πρόσφατες ήττες από τους Πειραιώτες έχουν πεισμώσει σίγουρα τους παίκτες του Αλμέιδα. Το διπλό, που βρίσκεται σε απόδοση 3.30, θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, θα διατηρήσει σε θέση ισχύος την «Ένωση» και ταυτόχρονα θα σβήσει κάθε ελπίδα του Ολυμπιακού για τον τίτλο, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι Πειραιώτες (63β.) βρίσκονται ήδη έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Για να συμβεί αυτό, η ΑΕΚ θα βασιστεί στις ποδοσφαιρικές αρχές που «χτίζει» σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Η «Ένωση» έχει μάθει να πιέζει ψηλά, να κυκλοφορεί την μπάλα και να δημιουργεί συνεχώς επικίνδυνες ευκαιρίες για τις αντίπαλες άμυνες. Τα στόπερ του Ολυμπιακού είναι συνηθισμένα στα λάθη και οι συνθήκες δείχνουν πως ο «Δικέφαλος» μπορεί να σκοράρει πρώτος. Να σκοράρει η ΑΕΚ το πρώτο γκολ κοστολογείται στο 2.30.

Με δεδομένη την απουσία του Σέρχιο Αραούχο, ο Γκαρσία αναμένεται να σηκώσει το βάρος στη γραμμή κρούσης και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για να… ξεμπουκώσει. Όπως φάνηκε και στο πρόσφατο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, κανένας αμυντικός των «ερυθρόλευκων» δεν μπορεί να τον σταματήσει και είναι δεδομένο πως ο Λιβάι, στην καλή του μέρα, είναι ο κορυφαίος φορ στη Ελλάδα. Σε απόδοση 4.00 να σκοράρει ο Λ.Γκαρσία στο ντέρμπι.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X