ΑΕΚάρα ήρθε η ώρα! (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚάρα ήρθε η ώρα! (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πάει στο Καραϊσκάκη για να κάνει το «διπλό» κόντρα στον Ολυμπιακό, να τον «τελειώσει» και από το πρωτάθλημα και να παραμείνει στην κορυφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη ώρα για την ΑΕΚ έφθασε!

Η ΑΕΚ πάει απόψε (21:00, Cosmote Sport 1 HD, LIVE σχολιασμός enwsi.gr και μετάδοση από το ENWSI TV) στο Καραϊσκάκη για να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, να κάνει το «διπλό» και να παραμείνει στην κορυφή «τελειώνοντας» τους «ερυθρόλευκους» μετά το Κύπελλο και από το πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ προέρχεται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα με ΠΑΟΚ (0-1), Βόλο (0-1) και Άρη (3-1) και πάει στο Καραϊσκάκη για το «τέσσερα στα τέσσερα» που υπό προϋποθέσεις μπορεί να την φέρει μόνη στην κορυφή μετά τη λήξη της 5ης αγωνιστικής των play offs, αν ο ΠΑΟ σκοντάψει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Στόχος να κερδίσει στο κατάμεστο Καραϊσκάκη και να αποδείξει με… αποτέλεσμα πια ότι είναι η καλύτερη ομάδα, καθώς και στα 4 προηγούμενα ματς με τον ΟΣΦΠ ήταν καλύτερη, αλλά κέρδισε μόνο ένα και πήρε και μία ισοπαλία.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Το πλάνο του τεχνικού της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα για το Καραϊσκάκη.

Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει την παράδοση που την βρίσκει να κερδίζει το ματς μετά τη διακοπή, έχοντας 2/2 στη φετινή σεζόν. Έχει ψυχολογία μετά την πρόκριση στο Κύπελλο, αλλά και προβλήματα αφού ο Σέρχιο Αραούχο έκανε επέμβαση και θα μείνει 4-5 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, ενώ εκτός είναι επίσης οι Σιντιμπέ και Μοχαμαντί. Αντίθετα επιστρέφουν οι Άμραμπατ και Φαν Βέερτ, ενώ στην αποστολή είναι και οι Γαλανόπουλος, Ζίνι.

Η θέση που θα χρησιμοποιηθεί ο Ορμπελίν Πινέδα θα κρίνει ποιος εκ των Τσούμπερ-Γκατσίνοβιτς θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Θα είναι μία ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές από τον Ματίας Αλμέιδα εν συγκρίσει μ’ αυτή του Κυπέλλου, όπου η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 από τους «ερυθρόλευκους», αλλά πήρε την πρόκριση στον τελικό.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης με την άμυνα, μάλλον, να είναι ξεκάθαρη. Οι Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί θα είναι πιθανότατα η τετράδα στα μετόπισθεν, με τον Μήτογλου να διεκδικεί και αυτός μία θέση.

ΑΕΚάρα ήρθε η ώρα! (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Τώρα στο κέντρο ο Σιμάνσκι αναμένεται να είναι το εξάρι, με τον Γιόνσον να παίζει δίπλα του. Δεξιά θα κινείται ένας εκ των Ελίασον ή Άμπραμπατ, ο Λιβάι Γκαρσία σίγουρα στην κορυφή, ο Πινέδα βασικός, ενώ το πού θα παίξει ο Μεξικανός θα κρίνει αν θα ξεκινήσει ο Τσούμπερ ή ο Γκατσίνοβιτς.

Αν ο Πινέδα παίξει αριστερά, τότε ο Τσούμπερ θα είναι βασικός πίσω από τον Λιβάι. Αν ο Μεξικανός αγωνιστεί πίσω από τον σέντερ φορ, τότε ο Γκατσίνοβιτς θα παίξει στο αριστερό «φτερό».

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων»: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης, Ζίνι.

Το πλάνο του Ολυμπιακού

Από την άλλη ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Ζοσέ Ανγικό να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπα και Εμβιλά. Ο Γάλλος τεχνικός αναμένεται να… ξεπατικώσει τα περασμένα ματς με την Ένωση και τον ΠΑΟΚ, ποντάροντας σε μια ενδεκάδα με εμπειρία και κάποια ποιότητα.

Με τρίποντο, που είναι και το μοναδικό αποτέλεσμα που θέλει, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο -3 από την αντίπαλό του και θα ελπίζει σε μια απώλεια του Παναθηναϊκού στην Τούμπα για να μειώσει και από αυτόν την απόσταση. Σε δύο εντός έδρας ματς φέτος κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» μετράει μία νίκη και μια ισοπαλία, ενώ συνολικά στο γήπεδό του στο πρωτάθλημα έχει φέτος 10-4-1 με ρεκόρ 36-9.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων»: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Οι διαιτητές του Ολυμπιακός-ΑΕΚ

  • Διαιτητής: Μάσα Ντάβιντε (Ιταλία)
  • Βοηθοί: Μπέρτι Αλέσιο, Μπερτσίλι Φίλιπο (Ιταλία)
  • Τέταρτος: Φωτιάς Βασίλειος
  • VAR, AVAR: Πιτσινίνι Μάρκο (Ιταλία), Κωσταράς Πολυχρόνης

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X