Οτσάλ: «Σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Εικόνες από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιουνούς Οτσάλ μετά τη σημερινή νίκη επί του Παναθηναϊκού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψη του πως η ΑΕΚ σήμερα έκανε αυτό που έπρεπε ξεχνώντας την πολύ κακή εμφάνιση του πρώτου αγώνα, εξέφρασε ο προπονητής, Γιουνούς Οτσάλ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα: «Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε την χειρότερή μας εμφάνιση και μάθαμε πάρα πολλά. Σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, αλλά ακόμα δεν τελείωσε τίποτα. Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και στην έδρα μας μπροστά στον κόσμο μας».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Καλμαζίδης από την άλλη σχολίασε: «Όλα τα σετ πήγαν στον πόντο. Είμαστε ισοδύναμες ομάδες, είναι πολύ κοντά τα σετ και σε κάθε φάση στο τέλος του σετ όποιος είναι πιο ψύχραιμος το κερδίζει. Σίγουρα βλέπουμε τι δεν πήγε καλά αλλά δε γίνεται να αλλάξει αμέσως. Για παράδειγμα συνήθως έχουμε καλύτερη υποδοχή αλλά δεν είναι κάτι που το παίρνεις απόφαση και το αλλάζεις, παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Σε κάποια σημεία μπαίνουν μπροστά οι προσωπικότητες των ομάδων και τραβάνε κουπί. Όλα τα σετ είναι στον πόντο και είναι μικρές οι διαφορές».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X