Χρόνινχεν - Ναϊμέχεν: Οριστική διακοπή μετά από ρίψη ποτηριού στον βοηθό διαιτητή

Χρόνινχεν - Ναϊμέχεν: Οριστική διακοπή μετά από ρίψη ποτηριού στον βοηθό διαιτητή
Photo Credits: INTIME

Σε οριστική διακοπή οδηγήθηκε η αναμέτρηση της Χρόνινχεν με τη Ναϊμέχεν στην Ολλανδία όταν στο 18ο λεπτό ο βοηθός διαιτητή δέχθηκε ποτήρι μπύρας από τις εξέδρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε οριστική διακοπή οδηγήθηκε η αναμέτρηση της Χρόνινχεν με τη Ναϊμέχεν στην Ολλανδία όταν στο 18ο λεπτό ο βοηθός διαιτητή δέχθηκε ποτήρι μπύρας από τις εξέδρες.

Πρόωρο τέλος τέθηκε στην αναμέτρηση Χρόνινχεν – Ναϊμέχεν για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ολλανδίας, με τον αγώνα να διακόπτεται οριστικά στο 18ο λεπτό.

Λόγος στάθηκε η ρίψη ενός ποτηριού μπύρας στον βοηθό διαιτητή, με τον ρέφερι να μην χρονοτριβεί και να στέλνει δίχως δεύτερη σκέψη τις ομάδες πίσω στα αποδυτήρια.

Έπειτα από διαβουλεύσεις που κράτησαν περίπου είκοσι λεπτά τελικά αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα για την ασφάλεια τόσο των διαιτητών, όσο και των ποδοσφαιριστών.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X