Γιόνσον: «Φυσικά, ονειρεύομαι να επιστρέψω στην εθνική Δανίας»

Γιόνσον: «Φυσικά, ονειρεύομαι να επιστρέψω στην εθνική Δανίας»
Photo Credits: INTIME

Για την επιστροφή του ή μη στην Εθνική ομάδα μέσω AEK μίλησε στη δανέζικη ιστοσελίδα, «Tipsbladet» ο άσος της ΑΕΚ, Γενς Γιόνσον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την επιστροφή του ή μη στην Εθνική ομάδα μέσω AEK μίλησε στη δανέζικη ιστοσελίδα, «Tipsbladet» ο άσος της ΑΕΚ, Γενς Γιόνσον.

Ο μέσος της ΑΕΚ, Γενς Γιόνσον ονειρεύεται την επιστροφή στην εθνική ομάδα, αλλά ξέρει επίσης ότι ο δρόμος προς αυτό απαιτεί σκληρή δουλειά και ευρωπαϊκή συμμετοχή την επόμενη σεζόν.

«Ηξερα και εγώ όταν μετακόμιζα στην Ελλάδα ότι δεν θα είμαι μπροστά στις επιλογές της Εθνικής, είχα μιλήσει και με τον προπονητή μου γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο άσος της ΑΕΚ.

«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα σκαλοπάτι κάτω σε σύγκριση με τη La Liga. Αν πρόκειται να βοηθήσει κάτι την περίπτωσή μου είναι να παίξω σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οπότε στόχος για την επόμενη σεζόν είναι να είμαστε είτε στο Champions League είτε στο Europa League», επισήμανε ο Γιόνσον.

«Φυσικά, ονειρεύομαι να επιστρέψω στην εθνική ομάδα. Δουλεύω επίσης πάνω σε αυτό κάθε μέρα, αλλά έχοντας πει αυτό, τρέφω επίσης μεγάλο σεβασμό για όσους παίζουν στη Serie A, την Premier League και την Bundesliga. Είναι αναμφισβήτητα καλύτερα πρωταθλήματα, οπότε είναι φυσικό», επισήμανε.

«Τουλάχιστον ξέρω ότι με παρακολουθούν», ανέφερε ακόμη ο Γιόνσον.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X