Δεν σηκώνει κεφάλι η ΑΕΚ Β', ισοπαλία (0-0) με την αδύναμη Προοδευτική

Δεν σηκώνει κεφάλι η ΑΕΚ Β', ισοπαλία (0-0) με την αδύναμη Προοδευτική
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' εάν και ανώτερη -κι ενώ είχε δοκάρι στο 90'- έμεινε στο 0-0 στην έδρα της αδύναμης Προοδευτικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ούτε τώρα η ΑΕΚ Β’.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ήταν καλύτερη στο Κερατσίνι -έχοντας και δοκάρι στο 90′- όμως εντέλει δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την αδύναμη Προοδευτική, μένοντας στο 0-0 για την  21η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Super League 2.

Έτσι, παρέμεινε στην 11η θέση (17β.) και στο +1 από την ομάδα του Κορυδαλλού, η οποία βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό το πρώτο μέρος, με την ΑΕΚ Β’ όμως να πατά καλύτερα ούσα η μοναδική που δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ. Οι Χριστόπουλος και Γερολέμου απείλησαν στο 9’ και στο 13’, αντίστοιχα, με τον τελευταίο να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση στο 36’, όμως τη φάση να σταματά για χέρι.

Στο καλύτερο τέμπο κινήθηκε το δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία μεγάλη ευκαιρία μετά το πρώτο τέταρτο. Στο 64’ ο Θεοχάρης προέβη σε σπουδαία επέμβαση ύστερα από σουτ του Καπνίδη, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Φαζός έδιωξε πάνω στη γραμμή εκείνο του Γερολέμου.

Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν μια ανάσα από το γκολ στο 90′, όμως το δοκάρι στάματησε την πορεία της μπάλας μετά το σουτ του Χριστόπουλου και την επέμβαση του Αστρά, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Προοδευτική (Aπ Χαραλαμπίδης): Αστράς, Σινγκ, Φαζός, Πότση, Αλεξίου, Καρρίκι (61′ Αγγελόπουλος) Πίσσας, Παυλίδης (61′ Μάντιτς), Νταβιώτης (84′ Πάβλας) Τσακίρης (61′ Μεντέιρος) Καπνίδης (84′ Μεγαρίτης).

ΑΕΚ Β’ (Σ. Οφρυδόπουλος): Θεοχάρης, Σταμούλης (45′ Τρούμπουλος), Ραντόνια, Λάτσι, Γεωργέας, Νούλας (85′ Ντάικο), Γερολέμου, Τζούντα Γκαρσία, Πιτιλάκος (81′ Κορομηλάς), Μαχαίρας, Απ. Χριστόπουλος.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X