Η 21η Απριλίου ζει και βασιλεύει μέσα από την χυδαιότητα και τον φασισμό κατά της ΑΕΚ

Η 21η Απριλίου ζει και βασιλεύει μέσα από την χυδαιότητα και τον φασισμό κατά της ΑΕΚ

Ο Ενωσίτης βάζει τα πράγματα στη σωστή διάσταση για το μέτωπο της ΑΕΚ με την προπαγάνδα σε βάρος της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ εκτός από τις επιθέσεις που δέχεται συντονισμένα και σε καθημερινή βάση από τα όργανα της προπαγάνδας των δύο αντιπάλων της, με ασύστολη ψευδολογία, με απόλυτη παραχάραξη της πραγματικότητας έχει να αντιμετωπίσει στα πλαίσια αυτής της εκστρατείας προπαγάνδας και την προσπάθεια τους να παρουσιάσουν εκείνη ως τοξική! Κι αφού δεν έχουν αφήσει τίποτα χυδαίο που να μην έχουν χρησιμοποιήσει εναντίον της, όταν την φτάνουν στο σημείο να είναι υποχρεωμένη να αντιδράσει δυναμικά, πάλι εκείνη προσπαθούν να παρουσιάσουν ως τοξική. Να τρελαίνεσαι…

Όλα όσα προσπαθούν καθημερινή να καταλογίσουν στην ΑΕΚ, τα κάνουν αυτοί και μάλιστα εδώ και καιρό. Κι όχι μόνο ο Ολυμπιακός. Αλλά και οι άλλοι, που είναι και πιο επικίνδυνοι. Οι πράσινοι. Μιλάμε για θράσος. Έχουν μέσα στην σεζόν 5-6 τοποθετήσεις με αφορμή ορισμούς διαιτητών, μεταξύ των οποίων και ξένων. Μεταξύ των οποίων και του elite Κουλμπάκοφ στην αναμέτρηση τους με τον ΠΑΟΚ τον Γενάρη στην Λεωφόρο.

Κι όμως, έχουν το θράσος να βγαίνουν και να κατηγορούν την ΑΕΚ για μια ανάρτηση σε προσωπικό λογαριασμό στελέχους της, για τον Ιταλό Μάσα. Στην οποία απ΄ ότι διαπιστώσαμε δεν υπάρχει παρά παράθεση ρεπορτάζ προηγούμενων χρόνων, χωρίς σχολιασμό. Να σημειώσουμε και κάτι ακόμη… Αυτό που το χαρακτήρισαν διαρροή της ΑΕΚ, δεν το είχαν αναφέρει καν! Αλλά το χρησιμοποίησαν για να επιτεθούν ξανά στην ΑΕΚ!

Με τον ίδιο τρόπο που ξεδιάντροπα βγαίνουν και συνδέουν την ΑΕΚ άμεσα με συνομωσίες στο θέμα των Πολωνών διαιτητών. Όχι ως ρεπόρτερ αντίπαλης ομάδας, αλλά ως εκφραστές της πολιτικής του μέσου που υπηρετούν.

Όπως έχουν το θράσος να κατηγορούν την ΑΕΚ για την ανακοίνωση της με τα ασανσέρ, που ήταν η αντίδραση – αποστομωτική, πλην όμως η πρώτη μην το ξεχνάμε- σε μια σειρά από επιθέσεις σε βάρος της από αυτούς. Σας παραπέμπουμε στις δύο σερί υβριστικές κατά της ΑΕΚ ανακοινώσεις τους αμέσως μετά το ματς που δεν έγινε στο Περιστέρι. Όπως επίσης και στην επιθετική τους ανακοίνωση με την οποία βγήκαν να υπερασπιστούν το ψέμα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Μαντσίνι. Με προσπάθεια τους μάλιστα να εμπλέξουν προσωπικά τον Μελισσανίδη.

Όλα αυτά σαν κορυφώσεις της υστερίας τους κατά της ΑΕΚ. Δεν πιάνουμε το καθημερινό χυδαίο τροπάριο, με συνεχείς βολές κατά της ΑΕΚ. Εκμεταλλεύονται το βήμα ενός σημαντικού Μέσου για να ρίξουν βολές κατά της ΑΕΚ, ενώ αυτονόητα οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της δεν είναι δυνατόν να έχουν το ίδιο περιθώριο να απαντήσουν. Ή τουλάχιστον στο ίδιο ύφος.

Και βγαίνουν κάποιοι που το παίζουν μάλιστα υπεράνω, ενώ κινούνται μόνιμα με οπαδικά κίνητρα να προσπαθούν να συνδέσουν την απόφαση της ΑΕΚ, με την ημερομηνία της 21ης Απριλίου. Χωρίς φυσικά να έχουν το ηθικό σθένος, να πουν πως η 21η Απριλίου ζει και βασιλεύει καθημερινά με τον τρόπο που τα Μέσα ιδιοκτησίας των αντιπάλων της ΑΕΚ της επιτίθενται καθημερινά κι επιβάλλουν είτε την απόκρυψη των θέσεων της, είτε υποβάλλουν σε δημόσιο μπούλινγκ όποιον προσπαθήσει να τις υπερασπιστεί. Η απόφαση της ΑΕΚ τους πείραξε.

Ο Ενωσίτης

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X