Με πάθος και πίστη για την ισοφάριση - Η ΑΕΚ απόψε (21:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι

Εικόνες από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

H γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε στις 21:00 τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγίου Θωμά με μοναδικό στόχο το 1-1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πιο κρίσιμο μέχρι τώρα παιχνίδι της σεζόν δίνει σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει στις 21:00 τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στους τελικούς.

Η ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια στον πρώτο ημιτελικό καθιστά επιβεβλημένη τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι ώστε να κάνει το 1-1 και να φέρει τη σειρά εκ νέου στο «Απ. Κόντος» και να διεκδικήσει το «εισιτήριο» στους τελικούς του πρωταθλήματος.  Η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και όλες οι αθλήτριες βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή. Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε πολύ στις αθλήτριες του για την τελευταία άσχημη εμφάνιση και περιμένει φυσικά σήμερα να δείξουν αντίδραση και να θυμηθούν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο.

«Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να φέρουμε ξανά την σειρά στην έδρα μας»

Ο προπονητής της ομάδας μας, δήλωσε στο aek.gr για το αποψινό ματς: «Ξέρουμε πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό για εμάς. Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να φέρουμε τη σειρά ξανά στην έδρα μας. Το κάναμε αυτό στο παρελθόν και μπορούμε ξανά».

Η αθλήτρια της ΑΕΚ, Παναγιώτα Ξανθοπούλου, πρόσθεσε από την πλευρά της: «Το αυριανό παιχνίδι είναι μέχρι στιγμής το πιο δύσκολο της χρονιάς και σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Είμαστε έτοιμες γι’ αυτό, θα δώσουμε ό,τι έχουμε και θα παλέψουμε για μια τρίτη αναμέτρηση στο γήπεδο μας και μπροστά στον κόσμο μας, που πάντα είναι δίπλα μας».

 

Volley League Γυναικών – Ημιτελικοί

Πρώτος αγώνας – Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 19.00: Π.Α.Ο.Κ. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 2-3 (18-25, 25-21, 25-22, 16-25, 11-15)

Γυμναστήριο «Απόστολος Κόντος», 19.30: Α.Ε.Κ. – Παναθηναϊκός Α.Ο. 1-3 (11-25, 25-14, 15-25, 20-25)

Δεύτερος αγώνας – Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», 19.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ο.Κ. (1-0 νίκες)

Διαιτητές: Φραγκάκης, Νικάκης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Γεωργοπούλου Αγγελ., Σπίγγου, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, 21.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ε.Κ. (1-0 νίκες)

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μαρκάτης, Παρατηρητής Αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής Διαιτησίας: Πέρρος, Επόπτες: Ζαρμπίνης, Τσίτσικας Νικ., Γραμματεία: Οικονόμου Δ..

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X