Παναθηναϊκός: «Κοιτάζει» τον Παλάσιος η Κόλο-Κόλο

Παναθηναϊκός: «Κοιτάζει» τον Παλάσιος η Κόλο-Κόλο
Photo Credits: INTIME

Οι Χιλιανοί δεν ξεχνούν τον Παλάσιος και ετοιμάζουν κίνηση για την απόκτησή του το καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία και στον Παναθηναϊκό έχουν εστιάσει την προσοχή τους στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, άλλες ομάδες κοιτάζουν παίκτες του «τριφυλλιού» ενόψει του καλοκαιριού και ετοιμάζουν προτάσεις. Μια από αυτές είναι η Κόλο-Κόλο, που δεν ξεχνά την περίπτωση του Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Η πρωταθλήτρια Χιλής ενδιαφέρεται εδώ και καιρό για τον «Τούκου», αν και τον Δεκέμβριο η προσπάθεια να τον αποκτήσει δεν στέφθηκε με επιτυχία. Το καλοκαίρι όμως σκέφτεται να επιστρέψει, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας AS.

Τον χειμώνα ο Παναθηναϊκός δεν είχε καμία πρόθεση να συζητήσει το ενδεχόμενο παραχώρησης του 31χρονου Αργεντινού, ειδικά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αϊτόρ. Στη Χιλή όμως θεωρούν πως το καλοκαίρι τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά.

Το συμβόλαιο του Παλάσιος λήγει το 2024 και η Κόλο-Κόλο θεωρεί ότι θα είναι πιο διαλλακτικός ο Παναθηναϊκός να τον πουλήσει, πριν μπει στον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας τους.

Βέβαια, στο «τριφύλλι» είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τον Παλάσιος και ήδη έχει γίνει μια πρώτη επαφή για ανανέωση του συμβολαίου του. Νέο ραντεβού θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος και εκεί θα φανούν οι προθέσεις των δύο πλευρών κι αν ο Αργεντινός θα θελήσει να εξετάσει κι άλλα ενδεχόμενα για την καριέρα του.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X