Ανιγκό για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού: «Να είστε σίγουροι, θα είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή»

Ανιγκό για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού: «Να είστε σίγουροι, θα είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή»
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε τι ανέφερε ο Ζοζέ Ανιγκό για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την στιγμή που οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα της ομάδας, με πρώτο μέλημα την εύρεση του νέου προπονητή, και τα δημοσιεύματα περί επαφών με τον Τζενάρο Γκατούζο να δίνουν και να παίρνουν ο Ζοζέ Ανιγκό αναφέρθηκε στο θέμα.

Ο Γάλλος που εκτελεί χρέη τεχνικού στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά μέχρι πρότινος κατείχε και ενδεχομένως να το κατέχει και μετά το πέρας της θητείας του στον πάγκο ένα καίριο πόστο στο οργανόγραμμα της ομάδας, αναφέρθηκε στο ζήτημα του νέου προπονητή. Μιλώντας στην Cosmote TV εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η επιλογή του ανθρώπου που θα έχει στα χέρια του τις τύχες της ομάδας, από το καλοκαίρι, θα είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή.

«Φυσικά και έχω γνώμη, αλλά δε μπορώ να σας πω ακριβώς τι έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο. Μιλάμε συνεχώς αλλά αυτές οι συζητήσεις είναι προσωπικές», ανέφερε επιβεβαιώνοντας τον σημαντικό ρόλο που έχει στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης και συνέχισε: «Η δουλειά μου ως προπονητής είναι προσωρινή. Θα κάθομαι στον πάγκο μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Η δουλειά μου είναι να βοηθήσω τον Ολυμπιακό ώστε να βρει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή», τόνισε και κατέληξε με νόημα:

«Να είστε σίγουροι πως ο προπονητής αυτός θα είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και ο προπονητής θα πρέπει να έχει προσωπικότητα και χαρακτήρα γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση. Επομένως, θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Στον Ολυμπιακό αξίζει ένας πολύ καλός προπονητής και αυτό θα γίνει».

Θυμίζουμε ότι εκτός του Γκατούζο, στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρονται να είναι και άλλοι προπονητές με τελευταίο όνομα που έχει προστεθεί στη λίστα να είναι αυτό του Ρεμπρόφ, όπως τουλάχιστον ανέφεραν τα αραβικά ΜΜΕ τις προηγούμενες ημέρες.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X