Premier League: Στη ματσάρα της χρονιάς (3-3) οι Άρσεναλ και Σαουθάμπτον έβγαλαν κερδισμένη τη... Σίτι!

Premier League: Στη ματσάρα της χρονιάς (3-3) οι Άρσεναλ και Σαουθάμπτον έβγαλαν κερδισμένη τη... Σίτι!
Photo Credits: INTIME

H Άρσεναλ επέστρεψε υποδεχόμενη τη Σαουθάμπτον με δύο γκολ από το 88' κι έπειτα, όμως το τελικό 3-3 αφήνει περισσότερο ικανοποιημένη τη Μάντσεστερ Σίτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν ξέρει εάν πρέπει να… κλάψει ή να χαμογελάσει η Άρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» ήρθαν ισόπαλοι 3-3 υποδεχόμενοι τη Σαουθάμπτον για τη 32η αγωνιστική, στη ματσάρα της χρονιάς στην Premier League.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέρα είχε βρεθεί για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο, όμως με δύο γκολ από το 88′ κι έπειτα πήρε το «Χ». Βέβαια, αυτό ήταν το 3ο συνεχόμενό της κι έτσι βρίσκεται μεν στο +5 από τη 2η Μάντσεστερ Σίτι, όμως οι «πολίτες» έχουν δύο ματς λιγότερα, ενώ υποδέχονται και την Άρσεναλ στο γήπεδο τους.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τη Σαουθάμπτον με «δώρο» του Ράμσντεϊλ. Ο Άγγλος τερματοφύλακας έπαθε… Ντε Χέα, «πούλησε» την μπάλα στον Αλκαράς, ο Αργεντινός χαφ μόλις στα 27 δευτερόλεπτα του ματς άνοιξε το σκορ και πανηγύρισε αλά… Ρονάλντο με «Siu». Η Άρσεναλ έχει δεχτεί τα δυο πιο γρήγορα γκολ στην τρέχουσα Premier League. Στα 9 δευτερόλεπτα κόντρα στην Μπόρνμουθ και στα 27 στο ματς με τους Αγίους. Αμφότερα στο «Emirates».

Η Άρσεναλ ήταν σε κατάσταση σοκ μετά το 0-1 της Σαουθάμπτον, έψαχνε τα πατήματα της και το πλήρωσε. Στο 14′ ο Όντεγκααρντ έκανε λάθος πάσα στον άξονα, η η Σαουθάμπτον βγήκε στην αντεπίθεση, ο Αλκαράς έβγαλε την κάθετη πάσα, ο Γουόλκοτ έφυγε στην πλάτη του Γκάμπριελ και πλάσαρε για το 0-2. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε γκολ και ασίστ στην έδρα της πρωτοπόρου της Premier League μέσα στο πρώτο τέταρτο.

Οι Κανονιέρηδες μπήκαν στο ματς στο 20′. Ο Ζεσούς πέταξε την μπάλα στον χώρο στον Σάκα, ο Άγγλος εξτρέμ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μαρτινέλι με σουτ στην κίνηση μείωσε στο σκορ. Στο 25′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά σε τρίτο γκολ αλλά ο Ράμσντεϊλ απέκρουσε τόσο την κεφαλιά του Μπέντναρεκ όσο και το σουτ του Αλκαράς.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά μετά το 40ο λεπτό. Στο 45+3′ ο Μπαζουνού νίκησε σε τετ α τετ τον Ζέσους, ο οποίος προσπάθησε να εκτελέσει από δύσκολη διαγώνια θέση. Στο 45+4′ ο Γουάιτ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά ο MVP της Σαουθάμπτον στο πρώτο μέρος, Κάρλος Αλκαράς, πρόλαβε και απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Οι Κανονιέρηδες μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος, ήταν διακρώς στη μεγάλη περιοχή της Σαουθάμπτον, όμως το γκολ το βρήκαν οι φιλοξενούμενοι. Στο 66′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Λιάνκο πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Τσαλέτα Τσαρ με κεφαλιά εξ επαφής έκανε το 1-3. Στο 69′ ο Μαρτινέλι έβγαλε την μπαλιά και ο Ζεσούς αστόχησε με προβολή μέσα από την μικρή περιοχή.

Το «Emirates» είχε παγώσει, όλα έδειχαν σε ήττα, όμως το φινάλε ήταν συναρπαστικό. Στο 88′ ο Όντεγκααρντ έφερε την μπάλα στο αριστερό και με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ… ξύπνησε την ομάδα του και τον κόσμο. Στο 90′ ο Σάκα μετά από φάση διαρκείας πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε σε 3-3.

Η Άρσεναλ είχε μπροστά της οκτώ λεπτά, όμως δεν βρήκε το γκολ που θα της εδίνε το τρίποντο. Στο 90’+2′ ο Τροσάρ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 90’+5′ το σουτ του Νέλσον πέρασε δίπλα από την αριστερή δοκό, με το 3-3 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X