Οι οπαδοί της Σεβίλλης επισκέφτηκαν το σπίτι του Πουέρτα - Δάκρυσε ο πατέρας του (VIDEO)

Οι οπαδοί της Σεβίλλης επισκέφτηκαν το σπίτι του Πουέρτα - Δάκρυσε ο πατέρας του (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση στράφηκαν οι οπαδοί της Σεβίλλης οι οποίοι λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Europa League, βρέθηκαν στο σπίτι του αδικοχαμένου Αντόνιο Πουέρτα, φωνάζοντας συνθήματα εις μνήμην του, προκαλώντας τη συγκίνηση του πατέρα του.

Το ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό παιχνίδι, είναι κάτι που κι εμείς οι ίδιοι, καλούμαστε πολλές φορές να το θυμίζουμε στους εαυτούς μας. Κάτι τέτοιο μας θύμισαν – με μια πολύ όμορφη κίνηση – και οι οπαδοί της Σεβίλλης.

Οι Ανδαλουσιάνοι, εξασφάλισαν για ακόμη μία φορά την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Europa League μετά και την επικράτησή τους με 3-0 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετατρέποντας το «Σάντσεθ Πιθχουάν» σε τόπο ατέρμονης χαράς και γιορτής. Μόνο που τα τραγούδια των οπαδών, είχαν ξεκινήσει κάποιες ώρες πιο πριν και για τον καλύτερο δυνατό λόγο.

Συγκεκριμένα, κάποιες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, οπαδοί της Σεβίλλης βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Αντόνιο Πουέρτα φωνάζοντας το όνομα του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

Ο πατέρας του Πουέρτα, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία τους αυτή, δεν άντεξε τη συγκίνηση και δάκρυσε, στο άκουσμα του ονόματος του γιου του.

Ο Πουέρτα είχε καταρρεύσει εντός αγωνιστικού χώρου σε ένα ματς απέναντι στη Χετάφε το 2007 έχοντας υποστεί καρδιακή προσβολή και τρεις ημέρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X