Γκιντογκάν για συμφωνία με Μπαρτσελόνα: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω στο μέλλον»

Γκιντογκάν για συμφωνία με Μπαρτσελόνα: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω στο μέλλον»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα σενάρια που τον συνέδεαν με την Μπαρτσελόνα, τα οποία μιλούσαν ακόμη και για προφορική συμφωνία, διέψευσε ο Ιλκάι Γκιντογκάν.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι ήταν κατηγορηματικός στις εν λόγω φήμες, που έκαναν λόγο για διετές συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα» και τόνισε πως το μυαλό του βρίσκεται μόνο στην κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος, αλλά και του Champions League.

«Είναι λογικό να ακούγονται και να γράφονται διάφορα, αλλά δεν είναι αλήθεια. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Το μυαλό μου είναι στην κατάκτηση του Champions League και στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα γίνει», ήταν τα λόγια του 32χρονου Γερμανού, μετά την πρόκριση επί της Μπάγερν στο Μόναχο.

Ο Γκιντογκάν βρίσκεται στους «πολίτες» από το 2016, όντας προσωπική επιλογή του Πεπ Γκουαρδιόλα και με τη φανέλα των πρωταθλητών Αγγλίας, μετρά 294 συμμετοχές συνοδευόμενες από 54 γκολ και 38 ασίστ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο, με το πιθανότερο σενάριο να είναι να μην ανανεώσει και να συνεχίσει σε κάποιον άλλο σύλλογο.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X