«Φαρμάκι» από τον Μουρίνιο για τον... άτιτλο Κασάνο (VIDEO)

«Φαρμάκι» από τον Μουρίνιο για τον... άτιτλο Κασάνο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν πανευτυχής μετά την πρόκριση της Ρόμα στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και δεν δίστασε, για άλλη μια φορά, να… ρίξει φαρμάκι με αποδέκτη τον Αντόνιο Κασάνο.

Ο παλαίμαχος Ιταλός ποδοσφαιριστής είχε μιλήσει με άσχημα λόγια για τον Πορτογάλο τεχνικό, λέγοντας ότι γενικά βαριέται να δουλεύει και απολύτως τυχαία έγινε αυτός που έγινε, ο Μουρίνιο απάντησε με ατάκες του τύπου «Στη Ρεάλ θυμούνται τον Κασάνο μόνο για το μοουφάν του», αλλά η κόντρα συνεχίζεται.

Μετά το τέλος του αγώνα της Ρόμα με τη Φέγενορντ, ο Μουρίνιο κλήθηκε να κάνει δηλώσεις στο ιταλικό Sky Sport, σε απευθείας σύνδεση.

«Υπάρχει ένα στούντιο γεμάτο ειδήμονες και πρωταθλητές που θέλουν να σου κάνουν ερωτήσεις» λέει αρχικά ο δημοσιογράφος και ο Μουρίνιο δεν έχασε την ευκαιρία…

«Ο Κασάνο δεν είναι εδώ, σωστά;» ήταν η ατάκα που προκάλεσε γέλια και έγινε viral.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X