Κασεμίρο: «Η Σεβίλλη έχει ακόμα οκτώ τίτλους στο Europa για να φτάσει αυτά που κάνει η Ρεάλ στο Champions League»

Κασεμίρο: «Η Σεβίλλη έχει ακόμα οκτώ τίτλους στο Europa για να φτάσει αυτά που κάνει η Ρεάλ στο Champions League»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κασεμίρο δεν βλέπει καμία σύγκριση ανάμεσα στα επιτεύγματα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League και σε αυτά της Σεβίλλης στο Europa League.

Ο Βραζιλιάνος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κασεμίρο, σε δηλώσεις του στο «Movistar» μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό των «Κόκκινων Διαβόλων» από τη Σεβίλλη (3-0), υπενθύμισε τη διαφορά στους τίτλους (14 έναντι 6), ανέμεσα στους Σεβιγιάνους και την πρώην ομάδα του, Ρεάλ Μαδρίτης, όταν ρωτήθηκε γι’ αυτόν τον παραλληλισμό.

«Έχει ακόμα επτά [κατακτήσεις], σωστά;», ρώτησε πριν ξανακάνει τους υπολογισμούς του: «Λοιπόν, της απομένουν οκτώ για να φτάσει στη Ρεάλ Μαδρίτη», διευθέτησε. Βέβαια τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη Γιουνάιτεντ είχαν μια πολύ κακή βραδιά στο «Πιθχουάν».

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ Έρικ Τεν Χαγκ, από πλευράς του, ήταν πολύ αυστηρός με τους παίκτες του: «Πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Το θέμα είναι οι παίκτες που βρίσκονται στο γήπεδο. Πρέπει να αποδώσουν. Πιστεύω σε αυτούς και τους εμπιστεύομαι, αλλά σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί. Σήμερα δεν ήμασταν έτοιμοι για το παιχνίδι και αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει όταν παίζεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσουμε κάτι και τη χαρίσαμε».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X