Οι 17 πωλήσεις που μπορεί να σώσουν την Μπαρτσελόνα

Οι 17 πωλήσεις που μπορεί να σώσουν την Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

H διοίκηση της Μπαρτσελόνα αναζητεί λύσεις προκειμένου να βρει μετρητά για να κάνει μεταγραφές κατά τη θερινή περίοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οικονομικά σε δύσκολη κατάσταση εδώ κι αρκετές περιόδους, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αναζητεί λύσεις προκειμένου να βρει μετρητά για να κάνει μεταγραφές κατά τη θερινή περίοδο.

Το περασμένο καλοκαίρι οι Καταλανοί είχαν εκποιήσει αρκετά περιουσιακά στοιχεία για να γεμίσουν τα ταμεία τους. Φέτος το καλοκαίρι οι «Μπλαουγκράνα» θα πρέπει να κάνουν ξανά θαύματα, αλλά για να το πετύχουν πρέπει να πουλήσουν αρκετούς παίκτες κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής αγοράς.

Αν συμβεί όπως πέρυσι, όταν ο Μέμφις Ντεπάι και ο Φρένκι ντε Γιονγκ αρνήθηκαν να φύγουν, η κατάσταση θα μπορούσε να γίνει περίπλοκη. Το σίγουρο είναι ότι οι ένοικοι του «Καμπ Νου» δεν θέλουν να ξανακάνουν τα ίδια λάθη.

Εκτός από ορισμένους παίκτες από την τρέχουσα ομάδα του Τσάβι, βασίζονται επίσης σε παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει από το σύλλογο τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo.

Για αρκετούς απ΄ αυτούς η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ή δικαιώματα προτίμησης. Κατά συνέπεια, αν κάποιοι άλλαζαν περιβάλλον αυτό το καλοκαίρι, η «Μπάρτσα» θα κέρδιζε χρήματα.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, είναι 17 οι παίκτες που μπορούν να φέρουν καλά χρήματα στο ταμείο του συλλόγου. Μια μακρά λίστα όπου βρίσκουμε επτά παίκτες δανεικούς φέτος, τους Σαμουέλ Ουμτιτί (Λέτσε), Κλεμάν Λανγκλέ (Τότεναμ), Άμπντε (Οσασούνα), Νίκο (Βαλένσια), Τρινκάο (Σπόρτινγκ Λισσαβόνας), Κολάδο (Έλτσε) και Σερζίνιο Ντεστ (Μίλαν).

Άλλοι πέντε παίκτες αναμένεται να επιστρέψουν το καλοκαίρι. Εκτός από τον Άμπντε και τον Νίκο, που μπορεί να έχουν μια ευκαιρία με τον Τσάβι, διαβεβαιώνει η MD, όλοι οι άλλοι θα πρέπει να πείσουν τους συλλόγους που βρίσκονται για να τους κρατήσουν ή να βρουν μια νέα βάση.

Τον Ουμτιτί παρακολουθούν η Ίντερ και η Μίλαν. Εκτός από τους δανεικούς παίκτες, επίσης, η Μπαρτσελόνα προσέχει και τους παίκτες για τους οποίους ο σύλλογος διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Πρόκειται για τους Φεράν Γιούτγκλα (Μπριζ), Χουάν Μιράντα (Μπέτις), Όσκαρ Μινγκέθα (Θέλτα), Ρούκι Πούιγ (Λ.Α. Γκάλαξι), Ρέι Μάναϊ (Γουότφορντ), Τζούνιορ Φίρπο (Λιντς), Κουτίνιο (Άστον Βίλα), Κάρλες Αλένια (Χετάφε), Μάλκομ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης) και Ζαν-Κλερ Τοντιμπό (Νις).

Επομένως, η Μπάρτσα παρακολουθεί καθεμία από αυτές τις περιπτώσεις. Ο σύλλογος θα μπορούσε να λάβει μια ωραία επιταγή χάρη στον Μάλκομ, τον οποίο παρακολουθεί η Παρί Σεν Ζερμέν και είναι έτοιμος γι΄ αλλαγή περιβάλλοντος αυτό το καλοκαίρι, ακόμα και από τον Τοντιμπό, που βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρί, αγγλικών και ιταλικών συλλόγων.

Στον Κουτίνιο, από την άλλη, αρέσει η Σαουδική Αραβία κι αυτό είναι αρκετό για να χαρίσει ένα χαμόγελο στους Καταλανούς, που είναι ήδη έτοιμοι με το… στιλό στο χέρι για υπογραφές.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X