Μακάμπι Χάιφα: Στο Ισραήλ για να κλείσει τον Μπαχάρ ο Ερυθρός Αστέρας

Μακάμπι Χάιφα: Στο Ισραήλ για να κλείσει τον Μπαχάρ ο Ερυθρός Αστέρας
Photo Credits: INTIME

Στη Χάιφα για να κλείσει τον Μπαχάρ ο Ερυθρός Αστέρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί οι Σέρβοι να μιλούσαν για σίγουρη συμφωνία, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις με τη Μακάμπι για τον Μπαράκ Μπαχάρ έχουν… κολλήσει.

Μπορεί οι Σέρβοι να μιλούσαν για σίγουρη συμφωνία του Αστέρα με τη Μακάμπι, ωστόσο οι επαφές για τον Μπαράκ Μπαχάρ έχουν παγώσει. Οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα βρίσκονται στη Χάιφα, είχαν επαφές με τους Ισραηλινούς, ωστόσο αρνούνται να δώσουν το 1 εκατ. ευώ που ζητούν. Ο Μπαχάρ φέρεται να ενημέρωσε τη διοίκηση της Μακάμπι πως έχει συμφωνήσει σε διετές συμβόλαιο με τους Σέρβους, όμως τη δεδομένη στιγμή υπάρχει απόσταση.

Ο έμπειρος κόουτς φέρεται να βρέθηκε ξανά στα λίστα του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Τζενάρο Γκατούζο φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός. Σύμφωνα με τη «Zurnal», Μακάμπι και Αστέρας θα έχουν τις επόμενες ώρες και νέες επαφές με σκοπό να τα βρουν λίγο πιο κάτω από το ένα εκατομμύριο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X