Οτσόα: «Εχω πρόταση από ελληνική ομάδα»

Οτσόα: «Εχω πρόταση από ελληνική ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα είπε ότι έχει πρόταση από ελληνική ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Γκιγιέρμο Οτσόα δεν μας είναι άγνωστο. Κάθε άλλο. Ο Μεξικάνος είναι ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες του αιώνα. Μια τεράστια μορφή για τη χώρα του.

Φέτος δοκιμάζει για πέμπτη φορά στην καριέρα του την ευρωπαϊκή εμπειρία με την Σαλερνιτάνα στην Ιταλία. Βαδίζει στα 38, αλλά σε εξαιρετική κατάσταση.

Θα συνεχίζει να παίζει. Θα μείνει στο Σαλέρνο; Στην Ιταλία λένε πως όχι. Προτάσεις; Έχει και μάλιστα πολλές. Μάλιστα όπως δήλωσε ο ίδιος στο τηλεοπτικό δίκτυο TUDN μια από αυτές είναι από την Ελλάδα!

Ο αρχηγός της Εθνικής Μεξικού δεν κατονόμασε την ελληνική ομάδα, αλλά επιβεβαίωσε την πρόταση για το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτή και άλλη μια από την Ισπανία.

Ο «Μέμο» σε αυτά τα είκοσι χρόνια καριέρας έχει παίξει σε Αμέρικα, Σαν Λουίς, Αζαξιο, Μάλαγα, Γρανάδα, Σταντάρ Λιέγης και τώρα στη Σαλερνιτάνα. Εχει 135 διεθνείς συμμετοχές με τη μεξικάνικη εθνική και ήταν από τους καλύτερους της «Τρι» στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ όπου έπιασε και πέναλτι του Λεβαντόφσκι.

Εχει μείνει στην ιστορία ως…. Εξαδάκτυλος! Ένα σενάριο που όπως έχει πει ο ίδιος έχει δόση από Ελλάδα! ««Ήταν μία φήμη που διαδόθηκε στην Ελλάδα, την εποχή που φαινόταν ότι θα μετακομίσω στον Ολυμπιακό.

Η 28η Δεκεμβρίου είναι η «Πρωταπριλιά» στο Μεξικό. Οι εφημερίδες κατασκευάζουν ειδήσεις και μία από αυτές αναφέρθηκε σε μένα και τα υποτιθέμενα έξι δάχτυλά μου στο ένα χέρι. Στη χώρα μου γελούσαν με αυτό, αλλά στην Ελλάδα κάποιος το πίστεψε και το υιοθέτησε κι έτσι γεννήθηκε αυτός ο μύθος» είχε ο Οτσόα στην «Γκαζέτα Ντε Λο Σπορτ».

Ο «Μέμο» πήγε στην Ιταλία λίγο μετά το Μουντιάλ (ήταν το πέμπτο στην καριέρα του) και έχει ήδη κλέψει την παράσταση με τις εμφανίσεις του. H Σαλερνιτάνα ξεφεύγει από τον υποβιβασμό κι αυτό το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στις αποκρούσεις του Μεξικάνου πορτιέρο.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X