Η Τσέλσι δίνει Λουκάκου ως αντάλλαγμα για Φέλιξ

Η Τσέλσι δίνει Λουκάκου ως αντάλλαγμα για Φέλιξ
Photo Credits: INTIME

Θέλει να κρατήσει τον Φέλιξ η Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι απέκτησε τον Ιανουάριο τον Πορτογάλο διεθνή επιθετικό, Ζοάο Φέλιξ, από την Ατλέτικο Μαδρίτης ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 23χρονος άσος θέλει να παραμείνει στην ομάδα του Λονδίνου και ήδη έχει ειδοποιήσει τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας πως δεν θέλει να επιστρέψει στη Μαδρίτη, όπου είχε πρόβλημα συνενόησης με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Τοντ Μπόιλι, ο νέος ισχυρός άνδρας της Τσέλσι, ετοιμάζει πρόταση για τη μεταγραφή του Πορτογάλου άσου. Η διαπραγμάτευση με την Ατλέτικο, ωστόσο, προμηνύεται δύσκολη, καθώς ο σύλλογος της Μαδρίτης θα ήθελε να ανακτήσει το μέγιστο από το αρχικό του στοίχημα στον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος έφτασε από την Μπενφίκα έναντι περίπου 126 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Fichajes» ο Μπόλι πρόκειται να προτείνει την παραχώρηση του Ρομέλου Λουκάκου, που θα επιστρέψει στο Λονδίνο από την Ιντερ, για να κλείσει την παραμονή του Φέλιξ. Ο Σιμεόνε εκτιμά τον Βέλγο φορ και δεν αποκλείεται να δώσει τη συναίνεση του για την πραγματοποίηση της ανταλλαγής αυτής.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X