Super League 2: Γκέλα για την Κηφισιά κόντρα στην Προοδευτική (1-1), έχασε από τα Χανιά (2-0) ο Απόλλων Σμύρνης

Super League 2: Γκέλα για την Κηφισιά κόντρα στην Προοδευτική (1-1), έχασε από τα Χανιά (2-0) ο Απόλλων Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

Γκέλα για την Κηφισιά, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να έρχεται ισόπαλη με σκορ 1-1 με την Προοδευτική, ενώ την ίδια ώρα τα Χανιά επικράτησαν του Απόλλωνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την Κηφισιά, η οποία μετά το ματς με την Athens Kallithea (3-3), δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ούτε κόντρα στην Προοδευτική.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των Βορείων Προαστίων ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την Προοδευτική, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Έτσι, η Athens Kallithea εκμεταλλεύτηκε αυτό το αποτέλεσμα αλλά και την ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης από τα Χανιά (2-0) και με τη νίκη της επί της ΑΕΚ Β (1-3) μείωσε τη διαφορά με την Κηφισιά στους 5 βαθμούς, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο.

Όσον αφορά το ματς, ο Κουϊρουκίδης άνοιξε το σκορ για την Κηφισιά στο 20ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο η απάντηση της ομάδας του Χαραλαμπίδη ήταν άμεση, με τον Τσακίρη να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 21′, σκορ που έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μαζουλουξής, Παυλάκης (57′ Νοικοκυράκης), Παπασάββας, Σωτηράκος, Παναγιώτου (57′ Προβυδάκης), Γκίνη, Ταλάλ, Κουϊρουκίδης, Τετέι.

Προοδευτική (Χαραλαμπίδης): Αστράς, Αλεξίου, Σινγκ, Πότσι, Φαζός, Καρρίκι (59′ Αγγελόπουλος), Τσακίρης, Καπνίδης (64′ Μάντιτς), Πίσσας, Νταβιώτης, Παυλίδης.

Περισσότερο σε λίγο…

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X