Γκουαρντιόλα: «Μία νέα ευκαιρία να αποδείξουμε την αξία μας»

Γκουαρντιόλα: «Μία νέα ευκαιρία να αποδείξουμε την αξία μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν… σκέφτεται τις προηγούμενες αποτυχίες της στο Champions League ή τη λαμπρή ευρωπαϊκή Ιστορία της Μπάγερν Μονάχου ενόψει του δεύτερου προημιτελικού εναντίον της γερμανικής ομάδας το βράδυ της Τετάρτης (19/4), όπως τόνισε ο προπονητής των «πολιτών» Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η Σίτι κέρδισε την Μπάγερν με 3-0 στον πρώτο αγώνα και βρίσκεται στη θέση του οδηγού για μια θέση στα ημιτελικά, με την έξι φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν να βρίσκεται σε μία δύσκολη περίοδο μετά τον αποκλεισμό της απ’ το Κύπελλο Γερμανίας πριν από δύο εβδομάδες, την ήττα στον πρώτο αγώνα με τους «γαλάζιους» και την ισοπαλία στην Bundesliga το περασμένο Σάββατο (15/4) κόντρα στην Χοφενχάιμ.

«Ερχόμαστε εδώ για να παίξουμε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, 11 άνδρες εναντίον 11 ανδρών, για να προσπαθήσουμε να πάμε καλύτερα από τον αντίπαλό μας σε αυτό το παιχνίδι», τόνισε ο Γκουαρδιόλα σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (18/4).

«Δεν μπορούμε να παίξουμε, ανταγωνιζόμενοι την ιστορία. Για εμάς είναι μια νέα ευκαιρία να αποδείξουμε την αξία μας απέναντι σε μία απ’ τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Αύριο δεν παίζουμε ενάντια στην ιστορία, δεν παίζουμε ενάντια σε αυτά που έχουν πετύχει».

Ο Γκουαρδιόλα προειδοποίησε ότι η Μπάγερν, παρά τα προβλήματά της θα αγωνιστεί για να ανατρέψει το ε βάρος της 3-0. «Γνωρίζω τη νοοτροπία αυτού του συλλόγου (σ.σ. Μπάγερν). Είναι παντού. Είναι στο… πετσί της ομάδας και ξέρω ότι πιστεύουν ότι μπορούν να το κάνουν. Το ξέρουμε αυτό» τόνισε ο Καταλανός, ο οποίος ήταν προπονητής της Μπάγερν την περίοδο 2013-16.

«Όταν είσαι σε αυτόν τον τύπο συλλόγου, με αυτή την Ιστορία κι όσα έχουν στο παρελθόν σε αυτή τη διοργάνωση, ξέρεις καλά που βρίσκεσαι». Ο Γκουαρδιόλα θα διαθέσιμο μετά από καιρό και τον Φιλ Φόντεν ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αν και δεν αναμένεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

«Σίγουρα αυτά είναι καλά νέα για εμάς. Έχει μόνο μία προπόνηση, αλλά ταξίδεψε μαζί μας και θα είναι στον πάγκο. Σίγουρα δεν μπορεί να παίξει 90 λεπτά. Αλλά είναι ένας ξεχωριστός παίκτης που δεν χρειάζεται πολλές προπονήσεις για να είναι σε φόρμα. Είναι σημαντικό αυτό όμως, όχι μόνο για το αυριανό ματς…».

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X