Η επιτομή της ξεφτίλας!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για το καυτό θέμα του Πάβελ Ρατσκόφσκι, τον Στράτο Σβάρνα, την καμπάνα της ΚΑΕ και έχει υστερόγραφα για τον τελικό του Κυπέλλου!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ημερολόγιο έγραφε 11 Απριλίου 2023, όταν μέσω της ιστοσελίδας newsbreak.gr αποκάλυψα το ηχητικό ντοκουμέντο με τα όσα έλεγε ο μεθύστακας Πολωνός ρέφερι Πάβελ Ρατσκόφσκι στο «Ελ. Βενιζέλος» εις βάρος των δύο επιβατών.

Στη χώρα μας όλες οι έρευνες δείχνουν ότι η ελευθερία του Τύπου έχει καταποντιστεί. Είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Και αν αυτό συμβαίνει σε σοβαρά θέματα, σκεφτείτε τι γίνεται με όλα τα υπόλοιπα όταν απλά υπάρχει σκοπιμότητα.

Ένα θέμα λοιπόν που μπορούσε να παίξει ελεύθερα σε όλους με αναπαραγωγή και πηγή φρόντισαν να το «θάψουν» τα αδέσμευτα αντικειμενικά site των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν είτε πολύ άμεση, είτε έμμεση σχέση με τους αντιπάλους της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα.

Γιατί; Διότι πολύ απλά θα τους χαλούσε το αφήγημα. Το ατελείωτο σανό που προσπάθησαν να πουλήσουν στα πρόβατά τους. Βεβαίως νωρίτερα είχαν φροντίσει να ξεφτιλιστούν, επιβεβαιώνοντας πως οι διαιτητές ήταν μεθυσμένοι. Όταν όμως έπεσε… σύρμα, έκαναν κωλοτούμπες και έλεγαν ότι το θέμα ήταν στημένο.

Όλο αυτά το διάστημα δεν απέδειξαν απολύτως τίποτα. Απλά πέταγαν λάσπη στον ανεμιστήρα. Έφτασαν να κάνουν αλκοτέστ μία μέρα μετά! Η μεγάλη πλάκα βεβαίως ήταν πως βρέθηκαν αρκετοί Ρανταπλάν, οι οποίοι ήθελαν να κάνουν και προπαγάνδα, την ώρα που δεν μπορούν να μετρήσουν χωρίς λάθος μέχρι το 10.

Όπως και να έχει την Τρίτη έγινε το έλα να δεις στην Πολωνία! Το θέμα του newsbreak έπαιξε σε πολωνική ιστοσελίδα μετά τα γεγονότα της Δευτέρας. Τότε που ο Πάβελ Ρατσκόφσκι τα έκανε μούσκεμα στο ματς του εγχώριου πρωταθλήματος στήθηκε στο… απόσπασμα και λίγο αργότερα πήγε η UEFA και τον ξήλωσε από 4ο στο Νάπολι – Μίλαν.

Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας υπήρχε και το ηχητικό ντοκουμέντο και όλα όσα είχε πει ο Πολωνός ρέφερι στη γλώσσα των συμπατριωτών του! Πλέον όλοι ξέρουν τι έκανε. Και δεν είναι καθόλου τυχαία η καρατόμησή του από την UEFA. Βλέπετε στην Πολωνία, όταν υπάρχουν ντοκουμέντα τα παρουσιάζουν. Στην Ελλάδα πάλι όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε πως λειτουργούν τα πάντα!

Να εστιάσει μόνο στο ντέρμπι!

Η ΑΕΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή, οφείλει να εστιάσει μόνο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Η απουσία του Σέρχιο Αραούχο είναι τεράστια. Αυτά που δίνει στο παιχνίδι της ΑΕΚ είναι πάρα πολλά. Όμως ευτυχώς η φετινή ΑΕΚ έχει ποιοτικές λύσεις στον πάγκο της. Και είτε ο Τσούμπερ, είτε ο Πινέδα, είτε όποιος άλλος κληθεί να αντικαταστήσει τον «Τσίνο» θα προσφέρει το 100% γιατί έχουν όλοι καταλάβει πώς λειτουργεί αυτή η ΟΜΑΔΑ υπό τις οδηγίες του Αλμέιδα.

Η νίκη είναι κυριολεκτικά ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ! Η ΑΕΚ έχει ήδη χάσει δύο φορές από τον Ολυμπιακό σε τρία ματς (αν και η δεύτερη ήττα ήταν εντελώς τυπική και ανούσια), ούσα καλύτερη στα… πέντε από τα έξι ημίχρονα! Το λες και κατόρθωμα. Την Κυριακή στο Φάληρο πρέπει να εμφανιστεί πιο ουσιαστική και πιο κυνική από ποτέ! Διότι με διπλό θα γίνει το μεγάλο φαβορί στην κούρσα του τίτλου.

Η μεταγραφή του Σβάρνα

Η Ρακόβ ενεργοποίησε όπως όλοι ξέραμε εδώ και καιρό την οψιόν για την αγορά του Στράτου Σβάρνα. Η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της 800.000 ευρώ και θα μπορεί το ερχόμενο καλοκαίρι να τα αξιοποιήσει για τον τρίτο της στόπερ. Ο 26χρονος σήμερα στόπερ ήρθε στην ΑΕΚ 17 χρονών από την Τριγλία.

Την πρώτη του σεζόν στη Football League έπαιξε σε τρία ματς. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε μόλις σε ένα ματς Κυπέλλου και στη συνέχεια δόθηκε στην Ξάνθη. Τον Αύγουστο του 2018 επέστρεψε στον Δικέφαλο όπου έκανε 11 συμμετοχές. Τις σεζόν 2019-2020 και 2020-2021 μονιμοποιήθηκε στο κέντρο της άμυνας και έφτασε να γίνει διεθνής.

Όμως την περσινή σεζόν τον «κατάπιε» η κατρακύλα των «κιτρινόμαυρων» και το καλοκαίρι παραχωρήθηκε στη Ρακόβ με τη μορφή δανεισμού. Στην πολωνική ομάδα εξελίχθηκε σε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος και τη βοηθάει να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου και του Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ δε βγήκε χαμένη από αυτή την ιστορία (έστω και αν υπήρξε «ταλαιπωρία»). Για να ακριβολογούμε μάλιστα βγήκε περισσότερο κερδισμένη από ότι με τη μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα! Τουλάχιστον τα εγκλήματα του παρελθόντος δεν επαναλαμβάνονται.

Ούτε ο παίκτης βγήκε χαμένος. Πήγε σε ένα πρωτάθλημα όπου μπορεί να δείξει τις ικανότητές του, ζει σε ένα καλό περιβάλλον για τον ίδιο, κερδίζει καλά χρήματα και διεκδικεί τίτλους. Καλή συνέχεια να έχει στην καριέρα του.

Αυτό που συνέβη ήταν «τραγικό»!

Δυστυχώς αυτό που συνέβη στη μπασκετική ΑΕΚ ήταν «τραγικό». Η καμπάνα του ενός έτους κεκλεισμένων των θυρών είναι τεράστιο πλήγμα για την ομάδα κυρίως, για τον απλό κόσμο, αλλά και για τη διοίκησή της.

Το γιατί συνέβη αυτό είναι απλό: Διότι κάποιοι αγαπάνε περισσότερο τα «μπάχαλα» από την ομάδα! Αν λοιπόν θέλουμε να πάμε μπροστά και επειδή του χρόνου θα έχουμε στην Ευρώπη αντίπαλους οπαδούς και στη Νέα Φιλαδέλφεια, οφείλουμε να δούμε την αλήθεια κατάματα!

Φυσικά και φταίνε οι 30, 40, 50, όσοι ήταν τέλος πάντων εκεί και προκάλεσαν τα επεισόδια. Υπενθυμίζω ότι ο Δημήτρης Χατζηχρήστος προσπαθούσε εδώ και μήνες να μαζέψει τον κόσμο που δεν είχε αγκαλιάσει την ομάδα όπως θα μπορούσε!

Μετά από αλλεπάλληλα καλέσματα είδαμε το κλειστό γεμάτο να δίνει τεράστια ώθηση στην ομάδα και τώρα θα αναγκαστούμε να ζήσουμε μια ολόκληρη ευρωπαϊκή χρόνια χωρίς κόσμο!!! Εξαιτίας αυτών; Όχι μόνο!

Η ΚΑΕ φυσικά και έχει ευθύνη διότι το κλειστό είναι ακόμα ένα ξέφραγο αμπέλι! Και όταν ξέρεις ότι έχεις ένα γήπεδο προβληματικό, όπου έχουν συμβεί πολλά το προηγούμενο διάστημα φροντίζεις να κάνεις πράγματα για να τα διορθώσεις και δεν τα αφήνεις στην τύχη!

Ευθύνη έχει και η Αστυνομία! Διότι δεν έκανε απολύτως τίποτα για να τα αποτρέψει. Αυτοί θυμούνται το ρόλο τους όταν είναι να κάνουν χειρονομίες στο κλειστό ή για να πετάξουν δακρυγόνα στη Νέα Φιλαδέλφεια…

ΥΓ: Η γελοιότητα με τον τελικό του Κυπέλλου συνεχίζεται. Πώς ορίζεις τον τελικό σε ένα γήπεδο όταν δεν έχεις εξασφαλίσει τα βασικά, δηλαδή την παρουσία του κόσμου; Πώς δέχεται η ΕΠΟ να γίνεται έρμαιο του κάθε Μπέου;

Βγήκε χθες ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κάποιος Αντωνίου τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά και δήλωσε στο Metropolis ότι δε θα υπάρχουν οπαδοί αλλά προσκλήσεις! Δεν με απασχολούν οι γελοίες δικαιολογίες που είπε μετά! Ο τελικός γίνεται για τις ομάδες και τον κόσμο τους. Όχι για τα βύσματα και τους καρεκλοκένταυρους που θα τρέξουν στα επίσημα!

ΥΓ 2: Για τον ρόλο που έπαιξαν κάποιοι σε όλη αυτή την ιστορία, το να μη γίνει ο τελικός στην Κύπρο, θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα. Προς το παρόν, το μόνο που έχει πραγματικά σημασία να σημειώσουμε είναι αυτό.

Άλλοι έτρεχαν και έβαζαν λόγια για την Κύπρο, άλλοι παρακάλαγαν τον Μπέο μετά από μπινελίκια που έφαγαν από τον κόσμο μετά το πρόσφατο παιχνίδι τους, άλλοι είναι αυτοί που μονίμως δημιουργούν πρόβλημα με την έδρα διεξαγωγής του τελικού. Περισσότερα όταν έρθει η ώρα!

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X