ΑΕΚ: Πρεμιέρα σήμερα με τη Νέα Ιωνία στο Πανελλήνιο Νεανίδων χάντμπολ

ΑΕΚ: Πρεμιέρα σήμερα με τη Νέα Ιωνία στο Πανελλήνιο Νεανίδων χάντμπολ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της απέναντι στη Νέα Ιωνία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον αγώνα Νέα Ιωνία – ΑΕΚ  αρχίζει σήμερα (18/04, 16:00) η Τελική Φάση (Final-6) του 34ουΠανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στα κλειστά των Καματερού, «Γ. Κασιμάτης» και Νέας Ιωνίας, υπό την αιγίδα της ΕΑΠ/ΟΧΕ με συνδιοργανωτή τον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού και με την υποστήριξη, φυσικά, των σωματείων των ΑΕΚ, ΓΑΣ Καματερού και Ο.Φ. Νέας Ιωνίας.

Η Τελική Φάση θα πραγματοποιηθεί με τις εξής ομάδες: ΑΕΚ, ΓΑΣ Καματερού, Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, Φίλιππος Βέροιας, Πανελλήνιος Νεάπολης-Συκεών και ΑΕΣΧ Πυλαίας, ενώ αποχώρησαν ο Βορέας Αλεξανδρούπολης και οι Ελπίδες Αμυνταίου.

Η ΑΕΚ την Τετάρτη (19/04, 10:00) αγωνίζεται στο «Γ. Κασιμάτης» κόντρα στον Πανελλήνιο Νεάπολης-Συκεών, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, ενώ την ίδια μέρα στις 18:00 αγωνίζεται εκ νέου στο «Γ. Κασιμάτης» κόντρα στην Πυλαία. Την Πέμπτη (20/04, 18:00) παίζει στο Καματερό απέναντι στον ΓΑΣ, ενώ την Παρασκευή (21/04, 10:00), για την 5η αγωνιστική, μάχεται με τον Φίλιππο Βέροιας, ξανά, στο «Γ. Κασιμάτης».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X