Ντέιβις: Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ τον «λιγουρεύονται» για το καλοκαίρι

Ντέιβις: Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ τον «λιγουρεύονται» για το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ «λιγουρεύονται» για το καλοκαίρι τον Αλφόνσο Ντέιβις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη μεταγραφική λίστα των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να βρίσκεται ο Αλφόνσο Ντέιβις, με τις δυο ομάδες να εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησής του το καλοκαίρι.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι για τη νέα σεζόν, με τους δυο «κολοσσούς» να μοιράζονται έναν κοινό στόχο.

Ο λόγος για τον Αλφόνσο Ντέιβις, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Sports Germany» βρίσκεται ψηλά στη λίστα των δυο ομάδων. Αμφότερες άλλωστε χρειάζονται ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ, με τον Καναδό αμυντικό της Μπάγερν να θεωρείται ως μια ιδανική επιλογή.

Όπως συμπληρώνεται μάλιστα στο ρεπορτάζ, Ρεάλ και Σίτι δεν αποκλείεται να κινηθούν ακόμα και μέσα στο προσεχές καλοκαίρι για την απόκτησή του, αν και πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως οι Βαυαροί θα ζητήσουν ένα αρκετά μεγάλο οικονομικό αντάλλαγμα προκειμένου να τον παραχωρήσουν.

Τη φετινή σεζόν ο Ντέιβις έχει καταγράψει συνολικά 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου με απολογισμό τρία γκολ και οκτώ ασίστ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X