Κανείς δεν θα την βοηθήσει, μόνη της θα το πάρει η ΑΕΚ

Κανείς δεν θα την βοηθήσει, μόνη της θα το πάρει η ΑΕΚ

Ο Ενωσίτης σας προετοιμάζει για όσα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ προτού φτάσει στο νταμπλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χριστός Ανέστη και μακάρι το βράδυ της 14ης Μαΐου να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί το πρωτάθλημα. Αν το καταφέρουμε θα είναι από τα πιο δύσκολα αν όχι το πιο δύσκολο που θα έχουμε πάρει. Δεν υπάρχει σεζόν που η ΑΕΚ να παρουσιάστηκε τόσο δυνατή και τόσο καλύτερη από τους αντιπάλους της, ενώ μόλις την προηγούμενη είχε σημειώσει την απόλυτη αποτυχία και η αγωνιστική της εικόνα προκαλούσε οίκτο. Η αγωνιστική ανατροπή φέτος ακόμη και για τα ελληνικά δεδομένα είναι εκπληκτική.

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε πως όλη η προσπάθεια που έχει κάνει φέτος η ΑΕΚ θα κριθεί στην τελική ευθεία στις πιο δύσκολες δυνατές συνθήκες. Θα παίξει με όλες τις υπόλοιπες καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα σερί, μέσα σε δύο εβδομάδες. Πέντε ματς μέσα σε 14 μέρες! Χωρίς ανάσα, την στιγμή που μέσα στο αντίστοιχο διάστημα όλοι μα όλοι θα έχουν ένα τουλάχιστον ματς είτε με τον Άρη, είτε με τον Βόλο. Κάποιοι όπως ο Ολυμπιακός και τους δύο μάλιστα. Εδώ τώρα θα θα δούμε αν η παγίδα που στήθηκε η ΑΕΚ με την ελβετική εταιρεία… από το Καματερό που είπε ο Μπέος, θα πιάσει τόπο ή όχι.

Επίσης, δεν υπάρχει προηγούμενο στο τοξικό κλίμα εναντίον της ΑΕΚ και το κοινό μέτωπο που αντιμετωπίζει. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πάνε χέρι – χέρι, ενώ και το περιβάλλον του ΠΑΟΚ, έχει στοχοποιήσει βασικά την ΑΕΚ και οι κομπλεξικοί γραφιάδες τους χύνουν δηλητήριο καθημερινά και σε κάθε ευκαιρία. Η μανία για να μην πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα, έχει πάει σε ακραίό σημείο, δεν έχει όρια στην πραγματικότητα.

Και με την ευκαιρία να πούμε και κάτι και κρατήστε του. Καλό μην περιμένε από κανέναν. Εξαιρετικά δύσκολα θα έρθει αποτέλεσμα που θα συμφέρει την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ, απέναντι στον Παναθηναϊκό κυρίως, αλλά και τον Ολυμπιακό. Ποτέ δεν υπάρχει καλό για την ΑΕΚ από αυτούς. Θυμηθείτε πως και πέρσι, μέχρι κι από τον Άρη έχασαν στην Τούμπα στα play offs. Ο Λουτσέσκου και όλος ο θίασος που σέρνει πίσω του, την ΑΕΚ έχουν μόνιμο νταλγκά. Πιο πιθανό είναι – κι έχει γίνει ήδη κιόλας- να φέρει αποτελέσματα που μας συμφέρουν ο Άρης, παρά αυτοί.

Το πρωτάθλημα αυτό η ΑΕΚ θα το κατακτήσει μόνη της, μια επιτυχία που θα είναι σε απίστευτα υπερβατικό επίπεδο βάσει προγράμματος μέσα στο οποίο θα κριθεί ο τίτλος ή δεν θα το κατακτήσει καθόλου. Αλλά για να το κατακτήσει από μόνη της, θα πρέπει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, να μας έχει μαζί της, ενωμένους. Όποιος περιμένει στην γωνία για μια γκέλα να αρχίσει τα δικά του (και δυστυχώς μεταξύ μας υπάρχουν πολλοί τέτοιοι) θα είναι εχθρός της ΑΕΚ. Δε χρειάζεται μέχρι το τελευταίο σφύριγμα κριτική και απόψεις η ΑΕΚ. Στήριξη και ενότητα χρειάζεται.

Ο Ενωσίτης

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X