«Ο Χάμες ήξερε ότι δεν θα ανανέωνε στον Ολυμπιακό γιατί ήταν πολλά τα 2,5 εκατ. τον χρόνο»

«Ο Χάμες ήξερε ότι δεν θα ανανέωνε στον Ολυμπιακό γιατί ήταν πολλά τα 2,5 εκατ. τον χρόνο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία νέα διάσταση στο διαζύγιο Ολυμπιακού-Χάμες Ροντρίγκες δίνουν οι Ισπανοί.

Η ξαφνική αποχώρηση του Κολομβιανού σταρ από τους Ερυθρόλευκους πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν, κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες μέρες.

Δημοσιογράφος της “AS” (Χόρχε Γκαρθία) μάλιστα δίνει μία νέα διάσταση στο… story του χωρισμού του Ολυμπιακού με τον Χάμες.

«Το πώς έστησαν αυτή την ομάδα, με πολλές αλλαγές προπονητών μέχρι να αναλάβει ο Μίτσελ… Ήταν ένα έργο ψευδαίσθησης που παρουσιάστηκε στον Πειραιά, στους ώμους του θερμόαιμου ιδιοκτήτη, αλλά αυτό κατέρρευσε», σημειώνει το δημοσίευμα.

«Ο Χάμες είχε ήδη δει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τον ανανέωνε για οικονομικούς λόγους, καθώς θα έπαιρνε 2,5 εκατ. ευρώ καθαρά τον χρόνο αν έμενε και δεν είχε τον πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Αυτό είχε επηρεάσει το “μυαλό” του παίκτη», αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος της γνωστής ισπανικής εφημερίδας.

Ακολούθως αναφέρεται σε όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες με τον Χάμες και είδαν ήδη το φως της δημοσιότητας, με το επεισόδιο που είχε στη Λεωφόρο, όταν αντικαταστάθηκε από τον Ανιγκό στο ημίχρονο κι αντέδρασε άσχημα, αρνούμενος στη συνέχεια να ζητήσει συγγνώμη, “υπογράφοντας” έτσι το τέλος του με τον Ολυμπιακό.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X