Ρεάλ Μαδρίτης, εκπληκτικό βίντεο του Μπερναμπέου - Το National Geographic το συγκρίνει με το Κολοσσαίο! (VIDEO)

Ρεάλ Μαδρίτης, εκπληκτικό βίντεο του Μπερναμπέου - Το National Geographic το συγκρίνει με το Κολοσσαίο! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσοι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης πηγαίνουν στο γήπεδο βλέπουν, παιχνίδι με το παιχνίδι, πώς εξελίσσονται οι εργασίες στο «σπίτι» τους. Κάθε ημέρα είναι πιο κοντά στο να δουν το νέο, ανακαινισμένο «Σαντιάγο Μπερναμπέου»!

Αυτή την στιγμή υπάρχει ακόμα ένας καμβάς που καλύπτει το νότιο άκρο του, αλλά μπορεί κάποιος να δει ήδη την οροφή, η οποία θα είναι ανασυρόμενη, αλλά και τις αλλαγές στο εξωτερικό του.

Το έργο είναι τόσο θεαματικό που το National Geographic -σε ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για την ανακατασκευή- το συγκρίνει με το Κολοσσαίο, ένα από τα μεγάλα αρχιτεκτονικά θαύματα του κόσμου, και ένα από τα πιο εμβληματικά μνημεία του δυτικού και παγκόσμιου πολιτισμού.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ το ανακαινισμένο σπίτι της «βασίλισσας» θα είναι έτοιμο στα μέσα της επόμενης σεζόν, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης θα ανακοινώσει ότι οι εργασίες έχουν τελειώσει ολοκληρωτικά και θα γίνει η φαντασμαγορική παρουσίαση.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X