Έβερτον: Πρώην παίκτης του κλαμπ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για παιδοφιλία

Έβερτον: Πρώην παίκτης του κλαμπ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για παιδοφιλία
Photo Credits: INTIME

Πρώην παίκτης της Έβερτον απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για παιδοφιλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απαλλαγμένος από όλες τις κατηγορίες για παιδοφιλία είναι πλέον πρώην ποδοσφαιριστής της Έβερτον, ο οποίος είχε συλληφθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση πίσω στο καλοκαίρι του 2021.

Σάλος είχε προκληθεί στον κόσμο στην Premier League αλλά και σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα όταν πίσω στον Ιούλιο του 2021 οι Αρχές της Αγγλίας προχώρησαν στη σύλληψη ποδοσφαιριστή της Έβερτον μετά από κατηγορίες για παιδοφιλία!

Σχεδόν δυο χρόνια αργότερα ωστόσο ο πρώην παίκτης των Toffees, που δεν μπορεί να κατονομαστεί για νομικούς λόγους, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, με την Αστυνομία του Μάντσεστερ να αναφέρει:

«Η ομάδα έρευνας και η Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος συνεργάστηκαν και κατέληξαν στην απόφαση ότι τα διαθέσιμα αποδεικτικά στοιχεία αυτή τη στιγμή δεν φθάνουν το όριο που ορίζεται από τον Κώδικα για τους Εισαγγελείς του Στέμματος.

Η Αστυνομία του Ευρύτερου Μάντσεστερ δεσμεύεται να διερευνήσει καταγγελίες για να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για όλους τους εμπλεκόμενους και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με όλες τις υπηρεσίες για να διασφαλίσει ότι τα άτομα υποστηρίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια των ερευνών και πέρα ​​από αυτήν».

Υπενθυμίζεται πως ο ποδοσφαιριστής είχε αποβληθεί από την Έβερτον αμέσως μετά τη σύλληψή από την Αστυνομία και παρέμεινε προσωρινά σε κράτηση προτού αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X