Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο αποκλεισμός στο Μόντε Κάρλο τον «στέλνει» στην 5η θέση τη Δευτέρα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο αποκλεισμός στο Μόντε Κάρλο τον «στέλνει» στην 5η θέση τη Δευτέρα

Ο αποκλεισμός στο Μόντε Κάρλο «στέλνει» τον Τσιτσιπά στην 5η θέση τη Δευτέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης ATP θα υποχωρήσει-από την 3η  που βρίσκεται τώρα- ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την σημερινή του ήττα (6-2,6-4) από τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ στα προημιτελικά του Masters 1000 στο Μόντε Κάρλο.

Σύμφωνα με το live-ranking της ATP, ο Έλληνας πρωταθλητής έχει 4.950 βαθμούς (έχασε 820) και είναι πίσω από τον -4ο-Ντανιίλ Μεντβέντεφ (5240), τον -3ο- Κάσπερ Ρούουντ (5255), τον -2ο- Κάρλος Αλκαράθ ( 6770) και τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος θα εξακολουθήσει να καταλαμβάνει την κορυφή (7240), παρά τον πρόωρο αποκλεισμό του από το τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Να σημειωθεί ότι ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, μπορεί να φτάσει και μέχρι την  3η θέση (6060), ανάλογα με την πορεία του στο Μόντε Κάρλο.

Στις γυναίκες η Μαρία Σάκκαρη είναι στην 9η θέση της παγκόσμιας κατάταξης WTA.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X