Γκαλτιέ: «Μεγάλωσα με τη διαφορετικότητα, αποφάσισα να κινηθώ νομικά»

Γκαλτιέ: «Μεγάλωσα με τη διαφορετικότητα, αποφάσισα να κινηθώ νομικά»
Photo Credits: INTIME

«Μεγάλωσα με τη διαφορετικότητα, αποφάσισα να κινηθώ νομικά», δηλώνει ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Αποφάσισα να κινηθώ νομικά εναντίον όσων παραβίασαν την τιμή μου και δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος με την έναρξη έρευνας», είπε ο Γκαλτιέ σε συνέντευξη Τύπου πριν από τη αυριανή (15/4) αναμέτρηση με τη Λανς.

«Όπως πολλοί από εσάς, έμεινα έκπληκτος από τα σχόλια που μου αποδόθηκαν και τα οποία μεταδόθηκαν με ανεύθυνο τρόπο», πρόσθεσε ο Γκαλτιέ.

«Μεγάλωσα με τη διαφορετικότητα, μεγάλωσα για να σέβομαι τους άλλους ανεξάρτητα από την καταγωγή, το χρώμα ή τη θρησκεία τους».

Η Παρί Σεν Ζερμέν είπε ότι υποστήριξε τον προπονητή της: «Η Παρί Σεν Ζερμέν υποστηρίζει τον Κριστόφ Γκαλτιέ και εύχεται το δικαστικό σύστημα να ρίξει φως στην αλήθεια σχετικά με τις σοβαρές κατηγορίες εναντίον του προπονητή μας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η  γαλλική ομάδα.

Αρκετοί προπονητές της Ligue 1 και ποδοσφαιριστές που έπαιξαν υπό τον Γκαλτιέ υποστηρίζουν τον προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν:

«Δούλεψα με τον Γκαλτιέ και δεν ένιωσα ποτέ αρνητική συμπεριφορά από αυτόν σχετικά με τη θρησκεία ή την εθνικότητά μου. Είναι σπουδαίος προπονητής καθώς και σπουδαίος άνθρωπος», είπε ο Τούρκος επιθετικός Μπουράκ Γιλμάζ, ένας μουσουλμάνος που κέρδισε τον τίτλο της Ligue 1 με τη Λιλ το 2021.

ΟΛΗ η εκπομπή ΑΕΚ Inside με ειδήσεις και σχόλια από τον Τάσο Καπετανάκο από την Ολλανδία! (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS