ΑΕΚ - Αρης: Η UEFA ενημερώθηκε από Μπένετ - Διαμαντόπουλο για τους απίθανους Πολωνούς διαιτητές και αποφασίζει!

Ξεκάθαρη η ΑΕΚ: «Όσα έκαναν οι Πολωνοί διαιτητές υπάρχουν σε κάμερες, ασκούνται πιέσεις να διαγραφεί το υλικό»

Ο Ρομπέρτο Ροσέτι επικοινώνησε με τον Στιβ Μπένετ και τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχιδιαιτητής της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι ολοκλήρωσε τις επαφές του με όλους όσοι εμπλέκονται στο επεισόδιο με τον Πολωνό ρέφερι, Πάβελ Ρατσκόφσκι και αναμένεται σύντομα εξελίξεις.

Ο πολύπειρος Ιταλός επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας της UEFA, άκουσε την εκδοχή του Πάβελ Ρατσκόφσκι, ενώ επικοινώνησε επίσης με τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, αλλά και τον Αριστείδη Διαμαντόπουλο, προκειμένου να σχηματίσει άποψη για για όσα συνέβησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου κατά την διάρκεια της πτήσης από Βαρσοβία για Αθήνα, αλλά και στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Μάλιστα, υπήρξε επικοινωνία ακόμη και με εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρίας με την οποία ταξίδεψαν οι Πολωνοί ζητώντας την επίσημη θέση του!

Αξίζει να σημειωθεί πως η UEFA αντιμετωπίζει τέτοιου είδους θέμα με μυστικότητα και δεν σκοπεύει να προβεί σε ανακοινώσεις. Ο Ρατσκόφσκι φαίνεται ότι έχει την υποστήριξη της πολωνικής ομοσπονδίας και του Πολωνού αρχιδιαιτητή, Τόμας Μικούλσκι, ενώ επιπρόσθετα ο 39χρονος ρέφερι σκοπεύει να ανοίξει σύντομα τα χαρτιά του.

Εάν η UEFA πεισθεί πως πράγματι η συμπεριφορά του Ρατσκόφσκι ήταν αντιεπαγγελματική και αποδειχθεί πως υπέπεσε σε μια σειρά από πειθαρχικά παραπτώματα, τότε το βέβαιο είναι πως δεν θα προσκληθεί να «σφυρίξει» σε πρώτη φάση εκτός Πολωνίας, γεγονός που θα έχει επιπτώσεις στην καριέρα του.

Σε αντίθετη περίπτωση θα συνεχίσει κανονικά να διευθύνει αναμετρήσεις για τα ευρωπαϊκά Κύπελλα, αλλά και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Ο Ρατσκόφσκι επιθυμεί να κλείσει γρήγορα η υπόθεση ελπίζοντας πως ο Στιβ Μπένετ δεν θα πείσει τον Ροσέτι για τους λόγους της αντικατάστασης του από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X