Μουρίνιο: «Δυστυχώς δεν έχω τον Χάαλαντ»

Μουρίνιο: «Δυστυχώς δεν έχω τον Χάαλαντ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σχολίασε με επική ατάκα τις πολλές χαμένες ευκαιρίες στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Φέγενοορντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους τραυματισμούς Ντιμπάλα-Έιμπραχαμ: «Ξέρω μόνο ότι ο Έιμπραχαμ τραυματίστηκε στον ώμο του, ενώ ο Ντιμπάλα έχει μυϊκό πρόβλημα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τους δύο».

Για την αλλαγή του Πελεγκρίνι: «Ήταν τεχνική απόφαση. Το χαμένο πέναλτι δεν είχε καμία σχέση. Όταν ένας παίκτης χάνει ένα πέναλτι είναι σαν να το χάσαμε όλοι μαζί».

Για τις χαμένες ευκαιρίες της Ρόμα, ο Μουρίνιο απάντησε: «Δεν έχουμε τον Χάαλαντ μπροστά. Είμαστε αυτοί που είμαστε, κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό. Τα αγόρια έκαναν πολλή προσπάθεια και θυσίες.

Είχαμε την ευκαιρία να έχουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Χάσαμε το πρώτο ματς με 1-0. Η Κυριακή θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και η Πέμπτη την επόμενη εβδομάδα θα είναι εξίσου δύσκολη».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X