Τσιμίκας: «Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Τσιμίκας: «Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ για τους στόχους της ομάδας, ενώ υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι οι «κόκκινοι» μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να παίξουν στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρέπει να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς που απομένουν, και τα εννέα. Όλοι μας θέλουμε να παίξουμε στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσουμε το ίδιο πνεύμα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο την Κυριακή και να αρχίσουμε να το βγάζουμε σε ολόκληρο το ματς.

Για μένα, ομάδα σημαίνει να είναι όλοι σαν ένα. Μόνο εμείς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Ελπίζω αυτή η επιστροφή στο ματς με την Άρσεναλ να μας δώσει την έξτρα ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια, γιατί ειλικρινά τη χρειαζόμαστε. Είμαστε σε μία κατάσταση που δεν νιώθουμε άνετοι.

Στην ίδια που βρισκόμασταν περίπου τρία χρόνια πριν, αλλά τότε δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα, λόγω του covid και όλων αυτών. Όπως είπα, μόνο εμείς μπορούμε να μας βγάλουμε από αυτή την κατάσταση».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X