Conference League: Θρίαμβος για Φιορεντίνα, κατέρρευσε η «ελληνική» Άλκμααρ!

Conference League: Θρίαμβος για Φιορεντίνα, κατέρρευσε η «ελληνική» Άλκμααρ!
Photo Credits: INTIME

Θρίαμβος για Φιορεντίνα, κατέρρευσε η «ελληνική» Άλκμααρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Φιορεντίνα τσέκαρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League με το 1-4 στην Πολωνία επί της Λεχ Πόζναν, την ώρα που η Άλκμααρ υπέστη ήττα – σοκ από την Άντερλεχτ με 2-0.

Τον αντίπαλο της στα ημιτελικά του Conference League περιμένει από τώρα η Φιορεντίνα που μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό του Αρτέμιο Φράνκι.

Οι βιόλα ήταν επιβλητικοί στην Πολωνία και με το 1-4 επί της Λεχ Πόζναν καθάρισαν από το πρώτο παιχνίδι την υπόθεση πρόκριση.

Ένα πολύ ωραίο γκολ του Βέλντε (20’) έσβησε το γρήγορο προβάδισμα των Ιταλών από το γκολ του Καμπράλ (4’), όμως από εκεί και μετά το ματς ήταν μονόλογος για τους φιλοξενούμενους.

Ο Νίκο Γκονζάλες έκανε το 1-2 λίγο πριν το ημίχρονο (41’) και στην επανάληψη άλλα δύο τέρματα από Μποναβεντούρα (58’) και Ικονέ (63’) έκαναν το τελικό 1-4.

Στις Βρυξέλλες η προβληματική φέτος Άντερλεχτ ύψωσε ανάστημα και πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην Άλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από Μουρίγιο (22’) και Ασιμέρου (70’) η ομάδα των Βρυξελλών έφτασε στο 2-0 που την καθιστά απόλυτο φαβορί.

Αντίθετα, πιο ανοιχτά είναι τα πράγματα στο έτερο ζευγάρι. Δύο γκολ του Τερέμ Μόφι (38’, 45’) γύρισαν το ματς για την Νις, όμως ο Αμντουνί είπε την πρώτη (26’) και την τελευταία κουβέντα (71’) για την Βασιλεία που με το 2-2 διατηρεί ελπίδες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στην Κυανή Ακτή.

Νωρίς το απόγευμα Γάνδη και Γουέστ Χαμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ούγκο Κάιπερς να σκοράρει το βελγικό γκολ ισοφάρισης απέναντι στα σφυριά που είχαν προηγηθεί στο πρώτο μέρος με τον Ντάνι Ίνγκς.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X