Μπαλτάκος: «Δεν περίμενα ότι θα μου πετάξουν φούστα, αλλά έτσι που έχει κατρακυλήσει το ποδόσφαιρο…» (VIDEO)

Μπαλτάκος: «Δεν περίμενα ότι θα μου πετάξουν φούστα, αλλά έτσι που έχει κατρακυλήσει το ποδόσφαιρο…» (VIDEO)

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος για τη φούστα που του πέταξε ο Κώστας Καραπαπάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Γιατί να παραιτηθώ εγώ και όχι εκείνοι που μου επιτίθενται;», τόνισε ο Τάκης Μπαλτάκος σε συνέντευξή του στον «Κόσμο των Σπορ». Τι είπε για το περιστατικό με τη φούστα και τον τελικό του Κυπέλλου.

Νέες δηλώσεις από τον Τάκη Μπαλτάκο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (που παραμένει… άστεγος) και όχι μόνο!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κόσμος των Σπορ» για το μείζον θέμα με την έδρα του μεγάλου παιχνιδιού ανάμεσα σε ΑΕΚ και -πιθανότατα- ΠΑΟΚ, επαναλαμβάνοντας ότι το ΟΑΚΑ θα μπορέσει να τεθεί επί τάπητος μονάχα αν συμφωνήσουν οι δύο «δικέφαλοι», αλλά και το ίδιο το στάδιο, που αναμένεται σήμερα να απαντήσει προφορικά στο αίτημα της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Αν στραβώσουν όλα και με το ΟΑΚΑ, και ο τελικός γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ο κ. Μπαλτάκος υπενθύμισε όσα δήλωσε νωρίτερα και στο «Metropolis»: «Αν πάμε σε κεκλεισμένων των θυρών τελικό, οπωσδήποτε θα πάμε στο Πανθεσσαλικό, όπως λέει κανονικά η προκήρυξη. Δεν νομίζω έτσι να αρνηθεί ο δήμαρχος Βόλου».
Από εκεί και πέρα, όμως, ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε και για μια σειρά από άλλα θέματα. Ρωτήθηκε χαρακτηριστικά για το περιστατικό με τη φούστα, που του πέταξε ο Κώστας Καραπαπάς στην πρόσφατη σύσκεψη των «έξι» στα γραφεία της ομοσπονδίας, λέγοντας ότι ουδέποτε περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά δεν τον εκπλήσσει και τίποτα πια, με δεδομένο ότι «το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει κατρακυλήσει στην τοξικότητα χρόνια τώρα».

Για το ότι αντέδρασε ψύχραιμα, είπε: «Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου. Ο θεσμικός μου ρόλος δεν μου επιτρέπει να μην αντιδράσω ψύχραιμα. Είπα μετά ότι εγώ θα ακολουθήσω τον δικό μου ρυθμό, που θα είναι ρυθμός ψυχραιμίας. Και αυτό θα αναγκαστούν να κάνουν και οι άλλοι. Δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά».
Για τις επιθέσεις, εξάλλου, που δέχεται, και για το ότι του ζητούν να παραιτηθεί, απάντησε: «Γιατί να παραιτηθώ εγώ και όχι εκείνοι, που μου επιτίθενται; Δεν βλέπω κάποιον λόγο! Καταρχήν δεν με απασχολούν καθόλου όσα λένε, από το ένα αυτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν. Αλλά, ρωτάω ξανά, γιατί να παραιτηθώ εγώ και όχι εκείνοι, που μετέρχονται μη θεσμικά μέτρα».

Δείτε τα αποσπάσματα από τη συνέντευξη Μπαλτάκου:



Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X