Πρόβλημα στην μετακίνηση της ΑΕΚ στα Ιεροσόλυμα, βρίσκει παντού κλειστές πόρτες

Πρόβλημα στην μετακίνηση της ΑΕΚ στα Ιεροσόλυμα, βρίσκει παντού κλειστές πόρτες
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το Game 3 απέναντι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, προσπαθώντας να ξεπεράσει διάφορα εμπόδια στη μετακίνησή της

Όσα έγιναν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στο Game 2 έχουν… ψυχράνει τις σχέσεις ανάμεσα στη Χάποελ και την ΑΕΚ, ενόψει του Game 3 που θα κρίνει την ομάδα που θα αγωνιστεί στο Final 4.

Ενώ η ΑΕΚ περιμένει την εξέλιξη στην έρευνα που άρχισε το BCL για τα επεισόδια, πρέπει να καλύψει το κομμάτι της μετακίνησης της ομάδας. Στα δύο πρώτα ματς οι δύο ομάδες είναι υποχρεωμένες να βοηθήσουν η μία την άλλη στα θέματα διαμονής και μετακίνησης.

Ωστόσο, στο Game 3 αυτή η ευθύνη βρίσκεται στην Ένωση. Όλες οι προσπάθειες που έχουν κάνει μέχρι στιγμής οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν πέσει στο κενό, αφού κανένα ταξιδιωτικό πρακτορείο στην Ιερουσαλήμ δεν δέχεται να τους προσφέρει υπηρεσίες, αναφέροντας είτε ότι δεν υπάρχουν κενά δωμάτια, είτε δεν υπάρχουν διαθέσιμα πούλμαν για το ταξίδι από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ. Μάλιστα, οι ιθύνοντες της ομάδας εισπράττουν και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, εξαιτίας όσων έγιναν στο Game 2.

Η ΑΕΚ απευθύνθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να βρει λύση στο πρόβλημα, με το υπουργείο να επικοινωνεί με το ελληνικό προξενείο στην Ιερουσαλήμ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X