Αλ Νασρ: Παρελθόν ο Ρούντι Γκαρσιά από την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Αλ Νασρ: Παρελθόν ο Ρούντι Γκαρσιά από την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο
Photo Credits: INTIME

Τέλος και επίσημα από τον πάγκο της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Ρούντι Γκαρσιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από συνεργασία οκτώ μηνών η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Γάλλος τεχνικός, Ρούντι Γκαρσιά, έλυσαν τη συνεργασία του κοινή συναινέσει.

Παρελθόν αποτελεί κι επίσημα από την Αλ Νασρ ο Ρούντι Γκαρσιά. Ο Γάλλος τεχνικός πλήρωσε τα αρνητικά αποτελέσματα, καθώς η ομάδα έχει μείνει στο -3 από την Αλ Ιτιχάντ, με επτά αγωνιστικές να απομένουν, ενώ είχαν χάσει και το Super Cup. Η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι ήταν η ρήξη με τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια, ενώ σύμφωνα με τον Τύπο της Σαουδικής Αραβίας και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν τα πήγαινε καλά μαζί του.

Η Αλ Νασρ μέσω Social Media ευχαρίστησε τον Γκαρσιά και τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους, τους τελευταίους οκτώ μήνες. Σε 26 παιχνίδια είχε απολογισμό 18 νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Θυμίζουμε πως η ομάδα του CR7 φέρεται να έχει προσεγγίσει ήδη τον Ζοσέ Μουρίνιο, όμως ο Πορτογάλος δεν ενδιαφέρεται.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X