Εντονα παράπονα της Χάποελ Ιερουσαλήμ για την ένταση στο ματς με την ΑΕΚ

Εντονα παράπονα της Χάποελ Ιερουσαλήμ για την ένταση στο ματς με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρει η Χάποελ Ιερουσαλήμ

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ έχει έντονα παράπονα για την ένταση που προκλήθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ σήμερα στα Άνω Λιόσια.

Οι Ισραηλινοί αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους πως προκλήθηκαν με κάψιμο της σημαίας της χώρας και πανό που ανέφεραν πως «πρωτεύουσα της Παλαιστίνης είναι τα Ιεροσόλυμα», ενώ γίνεται λόγος και για τραυματισμούς κάποιων από τους εκδρομείς οπαδούς της.

Οι επίσημες τοποθετήσεις της Χάποελ μέσα από τα social media αναφέρουν:

«Η Χάποελ αντιμετωπίζει τα γεγονότα στην Αθήνα ως τρομοκρατική επίθεση εναντίον Ισραηλινών φιλάθλων, που ταξίδεψαν μαζικά για να στηρίξουν την ομάδα τους, όπως κάνουν εδώ και χρόνια. Στο ημίχρονο και μετά τα πρώτα γεγονότα, εξετάσαμε τρόπους αντίδρασης.

Η απομάκρυνση των φίλων της Χάποελ απορρίφθηκε κατηγορηματικά γιατί είχαν περικυκλωθεί από Έλληνες οπαδούς και υπήρχε κίνδυνος σοβαρών επεισοδίων έξω από το γήπεδο. Η διακοπή του αγώνα επίσης εξετάστηκε, αλλά η αστυνομία είπε πως μια τέτοια απόφαση θα οδηγούσε σε πλήρες χάος και βίαια επεισόδια που θα έθεταν σε κίνδυνο και ανθρώπινες ζωές.

Αποφασίστηκε για λόγους ασφαλείας να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τη δέσμευση της αστυνομίας πως ένα ακόμη βίαιο επεισόδιο θα οδηγούσε στην απομάκρυνση όλων των φιλάθλων, και των δύο ομάδων, από τις κερκίδες.

Η Χάποελ είναι δίπλα σε κάθε φίλαθλο που ταξίδεψε για να στηρίξει την ομάδα του κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες και λυπούμαστε για την τραυματική εμπειρία που πέρασαν οι πιστοί φίλαθλοί μας. Ο σύλλογός μας δεν θα μείνει σιωπηλός απέναντι σε όσα συνέβησαν».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X