Κατέθεσε την προσφορά της για το Euro 2032 η Ιταλία!

Κατέθεσε την προσφορά της για το Euro 2032 η Ιταλία!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έκανε το πρώτο βήμα για την ανάληψη της διοργάνωσης του Euro 2032 η Ιταλία!

Ο φάκελος της τελικής προσφοράς της υποψηφιότητας της FIGC για τη διοργάνωση του EURO 2032 στην Ιταλία παραδόθηκε στην UEFA. Μετά από μήνες συντονισμένης εργασίας, κατά την οποία η Κυβέρνηση, το Κοινοβούλιο, οι Δήμοι και όλα τα άλλα ενδιαφερόμενα μέρη μπήκαν στο πεδίο μαζί με την Ομοσπονδία, η ζητούμενη τεκμηρίωση βρίσκεται πλέον στα χέρια της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται αξιολόγηση από την ανώτατη ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική αρχή η οποία, κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής που είναι προγραμματισμένη για τις 10 Οκτωβρίου, θα ανακοινώσει τον τόπο διεξαγωγής των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων 2028 και 2032.
Η Τουρκία είναι επίσης μια ακόμη ομοσπονδία που έχει καταθέσει φάκελο υποψηφιότητα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ιταλικής ομοσπονδίας, οι πόλεις που ορίστηκαν για να φιλοξενήσουν την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι το Μιλάνο, το Τορίνο, η Βερόνα, η Γένοβα, η Μπολόνια, η Φλωρεντία, η Ρώμη, η Νάπολη, το Μπάρι και η Κάλιαρι. Η πόλη του Παλέρμο θα συνεχίσει να συμμετέχει στη διαδικασία υποστήριξης της υποψηφιότητας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X