Ακόμα μια σημαντική δράση από την Ακαδημία της ΑΕΚ καθώς με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τέταρτη δράση του Welcome Through Football (VIDEO)

Ακόμα μια σημαντική δράση από την Ακαδημία της ΑΕΚ καθώς με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τέταρτη δράση του Welcome Through Football (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ακόμα μια σημαντική δράση από την Ακαδημία της ΑΕΚ καθώς με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τέταρτη δράση του Welcome Through Football

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μια σημαντική δράση από την Ακαδημία της ΑΕΚ καθώς με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τέταρτη δράση του Welcome Through Football, όπου συμμετείχαν παιδιά από δομές φιλοξενίας προσφύγων που έκαναν προπόνηση υπό τις οδηγίες του αθλητικού διευθυντή της Ακαδημίας Ηλία Κυριακίδη,

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τέταρτη δράση του Welcome Through Football στις εγκαταστάσεις του Ερμή Άνω Λιοσίων, μέλους του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου.

Συμμετείχαν παιδιά από δομές φιλοξενίας προσφύγων που έκαναν προπόνηση υπό τις οδηγίες του αθλητικού διευθυντή της Ακαδημίας Ηλία Κυριακίδη. Στο ξεκίνημα του προγράμματος μίλησε στα παιδιά η αθλητική ψυχολόγος κα Φρόσω Πατσού, ενώ μετά το παιχνίδι οι μικροί επισκέπτες απόλαυσαν μία επίδειξη ταχυδακτυλουργικών από τον Skyman Mentalist.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X