Ελ Καντουρί: «Ίσως η Ελλάδα δεν είδε ποτέ τον ποδοσφαιριστή της περιόδου που βρισκόμουν στην Ιταλία»

Ελ Καντουρί: «Ίσως η Ελλάδα δεν είδε ποτέ τον ποδοσφαιριστή της περιόδου που βρισκόμουν στην Ιταλία»
Photo Credits: INTIME

Για τους τραυματισμούς του μίλησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στους τραυματισμούς που τον έχουν ταλαιπωρήσει στον ΠΑΟΚ, στάθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ιταλία ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός χαφ σημείωσε ότι λόγω αυτών των προβλημάτων δεν είναι ο παίκτης που ήταν όταν αγωνιζόταν στη Serie A.

«Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ στον ΠΑΟΚ. Είναι η έκτη μου σεζόν στην ομάδα και μπορώ να πω πως σε συλλογικό επίπεδο ήταν πολύ καλά χρόνια. Κατακτήσαμε τρία Κύπελλα και ένα πρωτάθλημα. Αυτή τη σεζόν είμαστε ακόμα στην προσπάθειά μας για τον τίτλο και θα παίξουμε στον τελικό του Κυπέλλου. Ωστόσο, σε προσωπικό επίπεδο, είχα πολλά σωματικά προβλήματα, τα οποία δεν είχα ποτέ πριν. Κάθε φορά που επιστρέφω και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα, προκύπτει κάποιο πρόβλημα. Χωρίς όλα αυτά τα προβλήματα, θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα. Ίσως η Ελλάδα δεν είδε ποτέ τον ποδοσφαιριστή της περιόδου που βρισκόμουν στην Ιταλία», σημείωσε αρχικά.

Παράλληλα, ο Ελ Καντουρί αναφέρθηκε και στο συμβόλαιό του με τους Θεσσαλονικείς, το οποίο εκπνέει.

«Το συμβόλαιό μου λήγει και μέχρι στιγμής δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον σύλλογο. Αυτή η σεζόν ήταν πολύ δύσκολη. Είχα έναν μυϊκό τραυματισμό στην αρχή. Μετά επέστρεψα και ένιωθα καλά. Στον πρώτο αγώνα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο έπαθα κάταγμα στη φτέρνα μου και έμεινα εκτός για δέκα εβδομάδες. Τώρα σκέφτομαι πάνω απ’ όλα να παίξω (σ.σ. μάλλον μίλησε πριν το παιχνίδι με τον Βόλο). Μετά θα σκεφτούμε το συμβόλαιο στο τέλος της χρονιάς. Θέλω να μπορώ να παίξω και να κερδίσω τίτλους. Θα ήταν υπέροχο να το καταφέρουμε, όπως το κάναμε τη σεζόν 2018-19», κατέληξε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X