Άρης: Σε διαπραγματεύσεις με τον Μήτρογλου για να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών

Άρης: Σε διαπραγματεύσεις με τον Μήτρογλου για να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών
Photo Credits: INTIME

Σε διαπραγματεύσεις με τον Μήτρογλου για τη διευθέτηση της οφειλής ο Άρης για να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άρης και Κώστας Μήτρογλου ήδη βρίσκονται σε επαφές με απώτερο σκοπό τη διευθέτηση της οφειλής των 350.000 ευρώ έπειτα από τη δικαίωση του ποδοσφαιριστή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Βάσει της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, η ΠΑΕ Άρης θα πρέπει να εξοφλήσει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή εντός πέντε εργάσιμων ημερών, καταβάλλοντας ένα ποσό της τάξεως των 350.000 ευρώ. Στην πραγματικότητα, είναι μεγαλύτερο το διάστημα που έχουν στη διάθεσή τους οι «κίτρινοι» για τη διευθέτηση του ζητήματος.

Εντούτοις, ήδη οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΠΑΕ Άρης εξέφρασε σε προφορικό επίπεδο έναν τρόπο καταβολής των χρημάτων σε μικρό χρονικό διάστημα και αναμένεται η απάντηση του Κώστα Μήτρογλου.

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Μήτρογλου υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1.5 έτους στον Άρη τον Γενάρη του 2020 με συνολικές απολαβές της τάξεως των 600.000 ευρώ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X