Ακόμα δύο συλλήψεις για το άγριο οπαδικό επεισόδιο στα Ιωάννινα

Ακόμα δύο συλλήψεις για το άγριο οπαδικό επεισόδιο στα Ιωάννινα
Photo Credits: INTIME

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων προχώρησε σε δύο ακόμα συλλήψεις για το επεισόδιο άγριας οπαδικής βίας στα Ιωάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων προχώρησε σε δύο ακόμα συλλήψεις για το επεισόδιο άγριας οπαδικής βίας στα Ιωάννινα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, όπου απολογούνται οι 4 κατηγορούμενοι.

Σε ακόμα δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12/4), για την αιματηρή συμπλοκή στα Ιωάννινα, την προηγούμενη Παρασκευή (7/4).

Όπως ανακοινώθηκε, οι συλλήψεις έγιναν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους από τον Ανακριτή Ιωαννίνων για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, συμπλοκής και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και περί φωτοβολίδων.

Οι συλληφθέντες εντός της ημέρας θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα όπου ήδη απολογούνται από το πρωί οι υπόλοιποι τέσσερις.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τέσσερις ημεδαποί οπαδοί του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, ακινητοποιήθηκαν από τους επτά υπόλοιπους κατηγορούμενους και οπαδούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που επέβαιναν σε τρία συνολικά Ι.Χ. αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή μεταξύ τους.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, 3 αυτοκίνητα κλείνουν το δρόμο σε ένα άλλο όχημα. Οι επιβαίνοντες σε αυτά βγαίνουν έξω και επιτίθενται στα 4 άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο που ακινητοποιήθηκε. Αφού τους ξυλοκόπησαν τράπηκαν σε φυγή.

Πηγή: NEWS247

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X