Κωστής: Στην αποστολή της Ατλέτικο Μαδρίτης για το φιλικό με Μπεσίκτας

Κωστής: Στην αποστολή της Ατλέτικο Μαδρίτης για το φιλικό με Μπεσίκτας
Photo Credits: INTIME

Ο 20χρονος Κύπριος στόπερ, Ηλίας Κωστής, συμπεριλήφθηκε από τον Τσόλο Σιμεόνε στην αποστολή για το φιλικό της Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Μπεσίκτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 20χρονος Κύπριος στόπερ, Ηλίας Κωστής, συμπεριλήφθηκε από τον Τσόλο Σιμεόνε στην αποστολή για το φιλικό της Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Μπεσίκτας (12/4, 20:30).
Την ευκαιρία του ανάμεσα στα αστέρια της πρώτης ομάδας στην Ατλέτικο Μαδρίτης παίρνει ο Ηλίας Κωστής.

Ο ταλαντούχος Κύπριος στόπερ, ο οποίος ανήκει στους Ροχιμπλάνκος από το καλοκαίρι του 2019 και αγωνίζεται με τη β΄ ομάδα, είναι ο ένας από τους τρεις παίκτες των Νέων που ο Τσόλο Σιμεόνε αποφάσισε να πάρει μαζί του στην Τουρκία για το φιλικό απέναντι στην Μπεσίκτας (12/4, 20:30), από κοινού με τον πλάγιο μπακ, Μάρκο και τον στράικερ, Κάρλος Μαρτίν.

Στα 20 του χρόνια, ο γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, Κωστής, διανύει μια γεμάτη και άκρως θετική σεζόν με την Ατλέτικο Β’, μετρώντας 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της τέταρτης κατηγορίας (1 γκολ) καθώς και επτά συμμετοχές στο Youth League (οι πέντε για ολόκληρο το 90λεπτο).

Πλέον, έχει την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του και μεταξύ των πρωτοκλασάτων παικτών των Μαδριλένων.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X