Χαρά Παππά: Δείτε την μεταμόρφωση του πιο πληθωρικού μοντέλου που έχει περάσει από το GNTM (ΦΩΤΟ)

Χαρά Παππά: Δείτε την μεταμόρφωση του πιο πληθωρικού μοντέλου που έχει περάσει από το GNTM (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Χαρά Παππά είχε εντυπωσιάσει τους πάντες από την πρώτη της κιόλας οντισιόν για το GNTM 2 κερδίζοντας τους επαίνους των κριτών του ριάλιτι του Star και χιλιάδες θαυμαστές από το τηλεοπτικό κοινό της εξωτικής της ομορφιάς.

Το μοντέλο που μας συστήθηκε, μεταξύ άλλων, και ως σύντροφος του Τούρκου ηθοποιού Μπουράκ Χακί, κατάγεται από την Ηγουμενίτσα και ζούσε στην Κωνσταντινούπολη με τον σταρ σύντροφό της, μέχρι που αποφάσισε να μπει στο σπίτι του GNTM 2.

Τα χρόνια πέρασαν, ο δεσμός της με τον Τούρκο σταρ τελείωσε και το μοντέλο άλλαξε, ωρίμασε και αποφάσισε να μεταμορφωθεί μεταμορφώνοντας την καστανή κόμη της με ένα ξανθό χρώμα που δε μας είχε συνηθίσει. Ανέβασε μάλιστα φωτογραφίες στο Instagram της αλλά όχι για πολύ καθώς μάλλον αποφάσισε ότι έπρεπε να επιστρέψει στα χαρακτηριστικά που την έκαναν να ξεχωρίζει τόσο.

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X