Premier League: Στις 2 Μαΐου η αναμέτρηση Άρσεναλ-Τσέλσι

Premier League: Στις 2 Μαΐου η αναμέτρηση Άρσεναλ-Τσέλσι
Photo Credits: INTIME

Άλλαξε ημερομηνία η αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αγώνας της Άρσεναλ με την Τσέλσι, προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 29 Απριλίου στο «Emirates Stadium», αναβλήθηκε για τις 2 Μαΐου λόγω προβλημάτων που έθεσε η αστυνομία, όπως ανακοίνωσε σήμερα (11/4) η Premier League.

«Ο αρχικός προγραμματισμός αυτού του αγώνα εγκρίθηκε σε συνεδρίαση του Safety Advisory Group (SAG/Συμβουλευτική Ομάδα Ασφάλειας) τον Φεβρουάριο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Premier League.

«Ωστόσο, η Μητροπολιτική Αστυνομία έχει τώρα αναθεωρήσει τη θέση της σχετικά με την ώρα έναρξης και ζήτησε μια περαιτέρω συνεδρίαση της SAG, η οποία αποφάσισε ότι ο αγώνας έπρεπε να προγραμματιστεί εκ νέου».

Η Άρσεναλ, η οποία θα παίξει με τη Μάντσεστερ Σίτι στις 26 Απριλίου, θα έχει ένα διάστημα ξεκούρασης πέντε ημερών προτού αντιμετωπίσει τηn Τσέλσι.

«Μετά την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης με τη Μετεωρολογική Αστυνομία, είμαστε πολύ απογοητευμένοι με τον αντίκτυπο και την αναστάτωση που θα προκαλέσει αυτή η αλλαγή αγώνα στους φιλάθλους μας», ανέφερε η Άρσεναλ σε ανακοίνωσή της.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X