Χωρίς Οσιμέν η Νάπολι με Μίλαν

Χωρίς Οσιμέν η Νάπολι με Μίλαν
Photo Credits: INTIME

Χωρίς Οσίμεν η Νάπολι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πρόβλημα τραυματισμού επέστρεψε ο Βίκτορ Οσιμέν από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Νιγηρίας, παραμένει εκτός δράσης εδώ και δέκα ημέρες και θα χάσει και την αυριανή αναμέτρηση της Νάπολι στο Μιλάνο με τη Μίλαν στο στάδιο «Σαν Σίρο», για τα προημιτελικά του Champions League.

Οπως ανακοίνωσαν οι πρωτοπόροι του καμπιονάτο, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και θα μείνει εκτός αποστολής, όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αουρέλιο ντε Λαουρέντις:

«Ο Βίκτορ δυστυχώς δεν είναι σε κατάσταση για να παίξει. Οπότε ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας ξανά για την ρεβάνς με τη Μίλαν στις 18 Απριλίου», δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα «Repubblica». Ο 24χρονος επιθετικός απουσίασε από τα δύο τελευταία παιχνίδια της Νάπολι στο πρωτάθλημα απέναντι σε Μίλαν (2/4) και Λέτσε (7/4).

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X