Ο Αλαφούζος ξεπέρασε τα όρια κατά Μελισσανίδη: «Εμένα με έκλεισαν στο ασανσέρ, δεν με έκλεισαν στην φυλακή»

Ο Αλαφούζος ξεπέρασε τα όρια κατά Μελισσανίδη: «Εμένα με έκλεισαν στο ασανσέρ, δεν με έκλεισαν στην φυλακή»
Photo Credits: INTIME

Ξεπέρασε τα όρια κατά Μελισσανίδη στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλαφούζος ξεπέρασε τα όρια κατά Μελισσανίδη αναφέροντας πως «εμένα με έκλεισαν στο ασανσέρ, δεν με έκλεισαν στην φυλακή».

«Εμένα με έκλεισαν στο ασανσέρ, δεν με έκλεισαν στην φυλακή σαν τον κ.Μελισσανίδη. Να σας χαίρονται οι δικοί σας» ήταν συγκεκριμένα η ατάκα Αλαφούζου κατά του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ ξεπερνώντας κάθε όριο.

Ατάκα που ξεφεύγει του ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Ατάκα επί προσωπικού που θα να αναφέρουμε ξανά, ξεπερνά κάθε όριο.

«Το ποιος ελέγχει το ποδόσφαιρο σήμερα, την ΕΠΟ, το ποιος είναι ο κ.Παπαδόπουλος που δεν καταδικάστηκε από τις επιτροπές, το ξέρουν όλοι. Όσο και να φωνάζει ο κ.Κοσμάς. Όλοι το ξέρουν. Λυπάμαι πολύ και για τον κ.Μπαλτάκο, που έχει και μία ιστορία. Μας είπε ο κ.Κοσμάς ότι η ΑΕΚ ζήτησε να αλλάξει ο διαιτητής. Εμείς ποτέ δεν θίξαμε την ΑΕΚ στην επιστολή μας. Ζητήσαμε συγκεκριμένες απαντήσεις από τον Μπένετ. Τώρα γιατί θίχτηκε, δεν το ξέρω. Να χαίρεστε και τον κ.Μελισσανίδη. Λέτε στην ανακοίνωσή σας ότι με έκλεισε ο Μαρινάκης σε ασανσέρ. Εμένα με έκλεισαν στο ασανσέρ, δεν με έκλεισαν στην φυλακή σαν τον κ.Μελισσανίδη. Να σας χαίρονται οι δικοί σας» είπε ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως προφανώς διαρρέει ο Παναθηναϊκός.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X