ΑΕΚ: Το πρώτο γκολ στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» έγινε πίνακας ζωγραφικής (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Το πρώτο γκολ στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» έγινε πίνακας ζωγραφικής (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ποιος δεν θα ήθελε έναν τέτοιο πίνακα ζωγραφικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γκολ του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο ΑΕΚ-Ιωνικός έχει ιστορικό χαρακτήρα, καθώς ήταν το πρώτο τέρμα της Ένωσης στο νέο της σπίτι. Γι’ αυτό και απαθανατίστηκε σε έναν πίνακα ζωγραφικής από τον ζωγράφο Αλέξανδρο Βακιρτζή και κοσμεί την αίθουσα του VVIP Lounge της «OPAP Arena».

Η ενημέρωση της ΑΕΚ: «Εδώ και μερικές ημέρες την αίθουσα του VVIP Lounge της «OPAP Arena» κοσμεί ο πρώτος από τους δύο πίνακες του ζωγράφου Αλέξανδρου Βακιρτζή με θέμα τα εγκαίνια του γηπέδου μας και τον πρώτο αγώνα σε αυτό.

Ο εν λόγω πίνακας αφορά στο ματς με τον Ιωνικό και απεικονίζει τον πανηγυρισμό του πρώτου γκολ που σημειώθηκε στο σπίτι μας, από τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Θα ακολουθήσει η τοποθέτηση του δεύτερου πίνακα, με χαρακτηριστική στιγμή της βραδιάς των εγκαινίων. Θυμίζουμε ότι ο κ. Βακιρτζής έχει φιλοτεχνήσει και τους πίνακες που κοσμούν τις σουίτες της OPAP ARENA».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X