Μαρινάκης πριν λίγα χρόνια: «Κλείσαμε τον Αλαφούζο στο ασανσέρ στο Καραϊσκάκη για να βάλει μυαλό, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν έβαλε!»

Μαρινάκης πριν λίγα χρόνια: «Κλείσαμε τον Αλαφούζο στο ασανσέρ στο Καραϊσκάκη για να βάλει μυαλό, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν έβαλε!»
Photo Credits: INTIME

Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφερόταν στο πώς αντιμετώπιζαν στον Ολυμπιακό τον Γιάννη Αλαφούζο, πριν ο Παναθηναϊκός... πουλήσει την ψυχή του στον Διάβολο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«…την ώρα που εσείς πουλάτε την ψυχή και τα ιδανικά σας στον Διάβολο για έναν τίτλο», κατέληγε η ΑΕΚ στην ανακοίνωση-καταπέλτη που εξέδωσε για τον Παναθηναϊκό.

Και το εάν οι «πράσινοι» έχουν υποστεί… διαβολική αντιμετώπιση από τον Ολυμπιακό και τους εκπροσώπους του, το γνωρίζουν καλύτερα οι ίδιοι. Πόσω μάλλον ο ιδιοκτήτης τους, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος πριν λίγα χρόνια, πριν από ένα ντέρμπι των δύο «αιωνίων» κλείστηκε από τους Πειραιώτες στο ασανσέρ! Όπως άλλωστε είχε παραδεχτεί ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ας θυμηθούμε αυτούσιο το τότε ρεπορτάζ του sdna.gr:

Σε μια απίστευτη παραδοχή προέβη ο Βαγγέλης Μαρινάκης πριν από την έναρξη του αγώνα ενόσω βρίσκονταν οι παράγοντες των δύο ομάδων στο γραφείο του παρατηρητή, προκειμένου να συζητήσουν τι μέλλει γενέσθαι για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού έπειτα από τα επεισόδια με την εισβολή οπαδών του Παναθηναϊκού.

«Δεν πρόκειται να αφήσω την ομάδα να κατέβει. Εδώ είναι ζούγκλα. Κλείσαμε τον Αλαφούζο στο ασανσέρ στο Καραϊσκάκη για να βάλει μυαλό, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν έβαλε», ήταν η σοκαριστική παραδοχή του προέδρου του Ολυμπιακού που μαρτυρά πολλά ασφαλώς.

Και ειπώθηκε με παρόντες τον παρατηρητή, τον Τάκη Φύσσα, τον υπεύθυνο ασφαλείας του Παναθηναϊκού, Απόστολο Κασκάνη, τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαο Τουμαζάτο. Προφανώς δεν γίνεται να αμφισβητηθεί.

Όπως επίσης δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η απίθανη ατάκα του Σάββα Θεοδωρίδη όταν άρχισε να μιλάει για ζούγκλα και πρωτόγνωρη κατάσταση με τον Φύσσα να του υπενθυμίζει: «Ξεχνάς εύκολα. Δεν θυμάστε την αλητεία της Ριζούπολης. Εκείνο ήταν ζούγκλα».

Ο Θεοδωρίδης σαν να ζει σε άλλο πλανήτη απάντησε: «Τι έγινε στη Ριζούπολη; Τίποτα δεν έγινε». Αυτό έκανε έξαλλο τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού που έζησε από πρώτο χέρι τη ζούγκλα της Ριζούπολης. «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Είσαι 80 ετών άνθρωπος και λες τέτοια πράγματα».

Ο Θεοδωρίδης «μαλάκωσε» τελικώς λέγοντας «δεν ήμουν παρών και δεν τα θυμάμαι καλά».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X